Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, April 29, 2011

My Incik Apex dah pandai merajuk


susulan entry sebelum ni.. dua tiga kali juga my incik apex perli kite


"elia sumber inspirasi siapa?"

bila saya buat bodoh je dia tanya lagi


"elia sumber inspirasi siapa?"


saje je dia nak perli kite ye.. so saya buat bodo lagi.. buat2 xdengar


"haa... yela.. dia je sumber inspirasi kita. dia kita tak tahu la.."


waahhhh.. dah pandai merajuk dah skarang ni..

yela.. kita ni bukannya ada org nak interview untuk buat artikel macam dia tu..sape la yang nak amik statement kita ni..

takpelah.. demi my incik apex, saya nak buat la statement jugak

ececehh.. feeling2 konon ada org interview la.. hahaha


"selain keluarga, Fahmi merupakan sumber inspirasi dan tulang belakang saya. dia sentiasa menyokong apa saja yang saya lakukan. Dia menyokong minat saya dalam penulisan blog dan dia juga sangat memahami tugas saya sebagai seorang pelajar. Dia sentiasa memberikan saya kata-kata semangat dalam menuntut ilmu dan menempuhi peperiksaan. Fahmi juga akan memberi saya ruang untuk mengulangkaji pelajaran jika perlu. saya beruntung memiliki seorang teman lelaki sebaik kfcm kerana kami sangat serasi bersama. selain sebagai teman lelaki,Fahmi tak ubah seperti teman baik saya sendiri"


haaa.. ok x? sape2 nk amik statement ni amik la. but make sure buh credit to my link la ye;p

harap orang tu tak majuk dah la..


currently saya tengah tunggu my mum datang kb malam ni. tak sabar rasanya nak bawa dia jalan2 area kb and bawa jumpa keluarga si dia. sabtu ni lak kitorang nak g tengok bola kltn lawan kl.. hehehe. xtau lak nk sokong mana. pastu barulah kami dua beranak akan bertolak balik ke kl drive bw balik my car. kena bw balik sebab banyak urusan yang kena siapkan. senang nk ke hulur ke hilir..


doakan mak selamat sampai dan dalam keadaan sihat sepanjang perjalanan.. sementara tu jom layan gambar kitorg time pas game ngn felda haritu



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, April 27, 2011

Elia sumber inspirasi siapa?




fuhh..penatnya.. tadi baru selesai paper Malaysian Economy.. yeay..yeay.. esok last paper.. tapi esok ada 2 paper sekaligus.. Banking Operations ngan Business Communication.. Wish me luck k guys? saya perlukan doa-doa anda..


Tadi masa otw nak balik bilik tadi saya dapat satu notification fb kt bb ni. someone have forwarded this link. an article from blog Suara Sukan 1Mas



boleh baca artikel sepenuhnya di SINI


::Aiyaa.. nama kite dalam i/c memang Aimie Harmelia la.. ape nama komersial pulak..penat mak kite fikir nama kite sampai 2 minggu tau..hehehe ::



terubat sikit penat lelah study time final ni bila baca artikel ni.. =)



::Ni pic after game yg kltn menang 6-0 menentang Felda Utd::

ok lah,.. nak sambung study.. bubbye..!!

tak sabar nk cuti..boleh update blog bebanyak!!

Friday, April 15, 2011

13131 followers dan Hana Bobot masuk contest. HELP!



assalamualaikum. memandangkan kini saya sedikit sibuk dengan hal2 berkaitan pelajaran seperti discussion, tests, exams dan tutorial maka saya jarang sekali berada di depan laptop untuk update entry-entry terkini. harap maklum yang ini adalah scheduled entry atau entry bukan dibuat lalu dipublish serta merta




oh wow! selepas kejadian wow, Elia dapat 3 Juta!, saya lagi sekali mahu mencipta kejadian wow, bilangan follower Elia sungguh cantik sekarang! ok panjang sgt. xpe, abaikan. sekadar ingin menghargai 13131 followers saya yang tersayang. terima kasih!


kali ni, bole x dengan tak malunye nak mintak tolong kawan2 semua untuk klik LIKE pada gambar2 Hana bobot dan sepupu kami dalam contest yg dianjurkan oleh PelangiBooks? Hana dan Iris join contest ini yang memerlukan kite semua untuk mengundi gambar mereka sebelum 4 July. jadi sementara saya belum free lagi untuk update entry2 lain, apa kata anda isi masa lapang anda dengan klik butang like pada gmbr mereka, ok x cadangan ni?hehe

Cara2 nak membantu ada di bawah;

1. like fanpage PelangiBooks dulu
2. kemudian, like kedua2 link di bawah yer?





Saya dahulukan dengan ucapan terimakasih. doakan saya dan rakan2 ketenangan dan kesenangan menjawab soalan2 peperiksaan ok? thank you!


melekat sampai 28 Apr 2011

Friday, April 8, 2011

April Offline Bazaar : Karnival Sukan Amal Anak2 Yatim


This is a sticky post until 9th April
To read new entries...please scroll down



PERHATIAN buat semua yang berada di kawasan PUTRAJAYA / BANGI!!


SABTU ini (9 April) Closets of AmyAmy dan Worth Buying Shoppe akan mengadakan booth jualan bersempena dengan Karnival Sukan Amal Anak2 Yatim bertempat di UNITEN Putrajaya!

butir2 acara ada dalam poster bawah ni...



Jumpa anda di sana!!


P/s: tutti frutti ade kt sane la! mane tau dpt aiskrim percuma ke kan??? ;)



SPOT our banner there!






our booth in Subang Parade



xtau macamana nak sampai sana?? NOT TO WORRY!!

Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) Kampus Putrajaya,
Jalan IKRAM-UNITEN,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan.
laman web: www.uniten.edu.my


Pintu Pagar Utama UNITEN Kampus Putrajaya


Peta kawasan UNITEN Kampus Putrajaya



Mini Stadium UNITEN



Special untuk walk-in customers sahaja;
1. discounts on handbags
2. clearance sale RM20 (baju& bags)
3. Bags berharga dari RM20-RM60


This is a sticky post until 9th April
To read new entries...please scroll down


Wednesday, April 6, 2011

Walau sibuk mak tetap wangi

Haritu balik saya beli this two cute perfume miniature.. Cute n wangi giler.. Boleh masukkan dalam purse.. Last minit lupa pakai perfume leh sembur je.. Bau dia sumpah wangi.. Harga rm30 je sebotol..

btw, semalam ada pementasan teater Rubiah kat uni. Pastu tetiba saya dipangggil tolong pelakon2 makeup. Kira sekali lagi jadi bidan terjun.. Malam tu balik semangat lebih main makeup2 lak ngn member2. Dkt 6 org gak berjaya dimake-over. Tup2 harini kena jadi makeup crew untuk pre-graduation bdk part6. Ni tgh tunggu bas nk g Hotel Grand River View.

Tadi berlakunya pengundian untuk Exco D'Banquers (pengurusan bank). Setelah menjalani sesi mass interview kelmarin, Saya terpilih calon top 30.. Haha.. Taktau la terpilih ke tak jadi exco utk penggal depan.

Esok pulak interview untuk saringan Jawatankuasa Perwakilan Kolej Dato' Onn. Nervous la pulak. Layak ke jadi JPK? Papepon redha je la apa nk jadi..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Monday, April 4, 2011

Elia Jejariruncing Featured in Online Hijab.com

Kepada anda yang tertunggu-tunggu...


ini dia gambar-gambar seperti yang dijanjikan..


Online Hijab Presents..

Elia Jejariruncing as the Guest Model for April's Collection




Together with Pinky(left) who is our main cast.. or permanent talent.






::Pinky and Elia wearing Shawl ZARA Plain Jane ::





:: Elia is wearing Shawl Cotton Lace Najwa ::








saya suka color ni!!!






























::Below is the Shawl Lace Lucy::











cantek kan shawl2 diorang?? Elia dah grab a few.. korang tunggu apa lagi? semua tudung2 ni imported tau dari a few countries.. and exclusive.. tak banyak stock.. sape cepat dia dapat..

lawati link dibawah kalau nak tengok koleksi apa lagi selain shawl yang mereka ada :

http://www.onlinehijab.com/

yg bawah ni pulak click kalau nak tengok koleksi baru tudung/shawls/syria dan mcm2 jenis Hijab!(plus kalau nak tengok gambar2 kite yg lain)

http://tudungonlinecatalogue.blogspot.com/

Behind the scene : Shooting Tudung Online Hijab


Lama jugak saya tak amik job modelling ni..since masuk uitm ni dan since berat badan meningkat.. tapi alhamdulillah Jumaat lepas, 1 April saya telah dipanggil oleh Kak Lela from OnlineHijab untuk menjadi Model jemputan for her latest (April's) Collection..



Date: 1 April
Vanue: Serindit Photo Studio, Setapak
Time: 3pm

sampai2 kitorang kena tunggu lama sikit for the fotographer yang agak lewat but sementara tu sempat la kita bermake-up dulu






Ni make-up artisnya..Kak sabrina a.k.a Erin.. lawa dia makeup.. i loike!





pejabat studio tu..




thanks to my sis, Eringilegambar yang menjadi peneman+PA saya..hehehe

ok2.. enough play.. lets get to work!
















main sikit2 xpe kan boss?? hehehe ;p




yg sorang lagi tu Pinky.. model tetap diorang.. she's gorgeous n kind.. love her!

Antara gambar ber-duet kami =)














lastly, before heading off kitorg bergambar kenangan.. =)








b4 bersurai amik gambar ngn PA bos ..kak Norli yang muka cam budak tapi sebenarnya dah berusia tuutt..hehehe.. mane leh bgtau.. tanya dia sendiri la kt akak hana tajima ni..kehkehkeh




kebetulan kitorang pakai tudung yang sama haritu..haha! dah macam kakak and adik pon ada,. papepon best shoot ngan kak lela kali ni sebab shoot 4jam pon tak rasa.. rasa sekejap je.. lets do it again!! hehe..


p/s: nanti bila picture2 shoot tu dah keluar kite bagitahu ye?? hehehe.. tungguuuu..


Blog Widget by LinkWithin