Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, January 29, 2013

Benda comel untuk orang comel


Untuk pengetahuan korang Elia ni sangat suka dengan benda cute dan unik. asal benda tu cute je geram. unik je terus eksited nak beli. kadang-kadang kalau gi kedai yang ada jual benda-benda cute ni I can't help myself  to grab it sampaikan bila keluar ngan kawan-kawan diorang dah tau dah.. asal nampak barang cute dan unik sikit je mulalah saya melencong nak masuk. kadang tu sampai kena tarik keluar. leka sangat!

daannnn...

dan...

satu malam tu.. sedang saya melayari internet sambil scroll down facebook tu...

aaaaaaaaaarrrrrrggghhhhhhhhh....!!!!

"comeyyynyee... comelnyeee" *ikot gaya Yus Jambu dengan muka cute*

rasa nak cubit-cubit je...

bukan orang...

tapi saya jumpa this page yang gile banyak barang-barang cute, bizzare, unique, rare, artsy and fun...arrghhh.. i could die!

its from Kwerkee.com


the stuff here are mostly unconventional and cool. sangat sangat ohsem kalau korang dapat milikinya kan?


best beli barang-barang unik dan cute ni.. boleh simpan buat hadiah.. dan yang pastinya hadiah tu takkan sama dengan hadiah orang lain. kate unik kan! *high five*

especially macam hadiah utk wedding. kadang-kadang tu sebelum pengantin un-wrapped their presents kita dah boleh teka dah ape dia. set pinggan mangkuk, coffee maker, tak pun cadar katil! hahaha kan?

apakata bertukar pada hadiah-hadiah yang akan buat diorang kata.. 

"wooww... awesome and cutenye!" atau "so unique and unconventional, i love it!"

plus, Valentine is just around the corner for those who'll celebrating it rite?

so why settle for something so cliche like chocolate and teddy bear?(urmm..boooring)

go for total level of cuteness, fun and rare stuffs instead! send them message like

 " U deserve something out of the ordinary because you are one of a kind urself ;p"

dont worry if you dont have a partner for this coming Valentine..


Kwerkee.com have :

·  Gift for Cool Gadget guy 
·  Gift for art lover
·  Gift for accessories lover
·  Gift for soft toy fan-addict
·  Gift for the girl who like to cook
Gift for the single & available

as for me...


night light yang cute! if bole, nak bagi kat si kakak yang suka pakai night like dalam bilik


barangan ekslusif yang sesuai untuk mereka yang mengumpul barangan Coca-Cola (Coca-Cola collector)




telifon mickey yangg allaaa tomeyy tomeyy.. can be given to Pinky yang sangat suka Mickey


DIY Wooden puppy lamp and stationery compartment ni boleh bagi kat Mak yang sangat well organised and love cute stuff also!


mini cooper wireless mouse ni nak hadiahkan untuk diri sendiri boleh tak? ;p


ahhh.. cardboard stool with few unique design ni boleh hadiahkan kat my roomate, Az sebab dia suka design aztec n stuff like this..



rambang matanya dengan barangan kat Kwerkee ni! tak tahu mana yang nak. rasa semua pun nak. so kepada anda yang pening nak fikir cari hadiah, inilah tempatnya! layari www.kwerkee.com/invite/Jejariruncing_Valentine

PROMOSI : sila sign up kat sini for more offers menanti korang -->www.kwerkee.com/invite/Jejariruncing_Valentine

selain tu kalau anda mendaftar hari ini, anda akan dapat menikmati kos penghantaran PERCUMA + Kwerkee credit bernilai RM20. so apa tunggu lagi? daftar sekarang!



Free shipping code: kkshipmy0102

Cepat check out Kwerkee.com sekarang! :)


Atau layari FB Kwerkee untuk updates terkini: https://www.facebook.com/KwerkeeMalaysia?fref=ts


*this is a sponsored post


Monday, January 28, 2013

New Year 2012

Salam.

NOOO.. anda tak salah baca dan saya tak salah taip.  memang tajuk entri ni New Year 2012. bukan 2013. haaa... nampak tak betapa berhabuknya entri-entri yang outdated. sampai setahun tu. yelah tak perasan gambar dan upload tapi lupa nak update. makin lama makin ke belakang. bila belek-belek baru perasan betapa lamanye entri ni duk bersarang kat draft.

oklah takyah cite panjang lebar. enjoy gambar time kami sekeluarga attend event New Year 2012 celebration that my dad's office organized. berlangsung di Ballroom Hotel Istana, Kuala Lumpur

tema untuk event malam tu adalah "Bling-bling"




Malam tu Abah dah macam driver limo bertauliah dah siap ngan topi bling-bling. macam suasana driver limo kat Las Vegas tak? heee



me and sis decided to be the "Bling twin". pakai glittered jacket ngan style turban yang sama.


aloloo.. masa ni Hana Bobot kecik je. tapi dapat mencuri perhatian semua orang kat sna sebab dia pon ikot tema bling-bling.


the Bling Twins again


Kami satu keluarga yang sporting berpakaian mengikut tema. 


Malam tu semua semangat dengan hadiah lucky draw mereka yang ada beratus-ratus tu. semua best-best.


dah la malas nak cakap banyak. kita layan gambar je la ye ;)
















antara artis jemputan SalimaAF




















Happy New Year everybody!



Tahun ni pula sebab exam, saya tak dapat nak sambut pun new year. kat Melaka je. tapi dapat juga tengok fire works.. hehe. camne sambutan tahun baru korang?


Blog Widget by LinkWithin