Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, February 27, 2013

Musim sakit


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
kekeh skema lak terima. almaklumlah dah lama tak update belog kesayangan ni kan..

apa khabar korang semua? harap semua sehat sejahtera.
ewh... dah macam mengarang surat tak rasmi la pulak nih...

but seriously, korang sehat tak? sebab im not. it has been almost two weeks i was sick. demam, batuk, sore throat, phlegm. flu.. memang complete set la kan..

tapi bukan saya saja. mostly all the people round me pon tak berapa sehat. Mom, dad, friends and sampaikan branch manager dekat Tomei haritu pon tak sehat. nenek saya pun baru-baru ni demam dan baru dikeluarkan dari hospital. sampai kat hospital tu pon saya tengok ramai yang tak berapa sehat. bukan pesakit yg ditempatkan kat hospital je. pelawat pon ramai yg menampakkan signs yang diorang tak sehat.

sebab tulah saya tanya. nak tahu tahap kesihatan korang. 

apa agakya punca orang ramai jatuh sakit ni ye. tahap udara yang tercemar ke?
or cara pemakanan kita yang tak sihat?
atau sebab sebab lain ek?

btw, semoga korang semua sehat sejahtera je k? seriously! ;)

p/s: banyak perkara tergendala bila kita jatuh sakit ni. 


Friday, February 15, 2013

Pernahkah?



Pernah tak korang keluarkan duit kat ATM pastu benda tu muntahkan note RM10 sahaja? Benda ni pernah berlaku pada saya haritu. Berkepuk purse dibuatnya. Korang macam mana? Kalau pernah what did u do with it? Kalau tak pernah, agak2 la ape yg mungkin tindakan atau respon korang? This question is simply out of curiousity ;)

posted from Bloggeroid

Blog Widget by LinkWithin