Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, October 29, 2013

Baru tahu ada pertalian darah dengan Taufik Batisah

Fuhhhh... kemain lama tak update blog ni.. dah bersawang semua siap..

Oppsss... sorry guys..

Oklah.. elia update ye.. nak taip pepanjang mcm malas so pendek2 je la..

Cerita ni masa bln puasa haritu..
As u all knew elia beraya kt Labuan tahun ni kan.. adik elia ada la skali..

Adik yang mana??



Adik yang nilah... yang mcm biskut kejap ada kejap takde tu.. dia adik bawah elia.. umor 20thn.. eh..19 ke.. ehh..ke 20???..ntahlah.. tapi yang penting dia bawah elia lah..

Dia ni busy mengalahkan menteri.. so kitorang jaranglah jumpa.. biasalah anak bujang sorg ni...haritu masa elia balik labuan dekat sebulan tu.. 2hari sebelum raya dia pun touchdown kt Labuan..

Eh... thats not the point.. pointnya kat sini haritu dia tanya elia

"Kak ngah, awk tau tak Taufik Batisah tu sape?"

Dan dengan yakin tanpa berfikir panjang saya pun jawab "kenallah.. penyanyi singapore tu.. kak ngah siap follow die kt instagram kot!"..

Yeeee... walau xde point utk statement last tu tetap nak mention tauu.. hehe

Then dia ckp.. "dia yang mana satu ek? Kwn ajat dok sebut2.."

"Lahhh... yg ensem tu lah.. nape?"

"Takde.. kawan kawan ajat dok ckp muka ajat macam muka dia"

"Hekkk eleeehhhh...." *freeze jap*
"Eee'ehhh... japp.. ehh... adelah" *mula rasa menyesal puji Taufik Batisah ensem*

Lepas tu saya terus usha gambar-gambar Taufik kat instagram dia dan comparekan ngan my bro's pics...

Haahh... korang nilailah sendiri...



Yang belah kiri tu adik Elia.. kanan dia tu taufik... same tak???
Blog Widget by LinkWithin