Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 21, 2014

New spy in town


Ada suatu hari ni Elia pergi ke kedai runcit ni untuk restock pad Libresse. haa.. memang tak nampak lain dah.. cari Libresse je.. masa tu baru Elia perasan, macam ade yang lain je dari biasa. rupanya produk Libresse dah berwajah baru..





balik tu, apelagi? hakak yang kepochi lagi penuh rasa ingin tahu ni mula la siasat.. dah kenapa Libresse berubah rupa.. gali punya gali cari punya cari barulah dapat jawapannyeee..

Rupanya pada 28 Oktober 2014 haritu Libresse ada buat majlis pelancaran 2 produk terbaru iaitu Libresse®Maxi Night Secure dan Libresse®Longer and Wider CurveFitTM Liner .


masa tu barulah perasan.. rupanya pad yang Elia amik tu pad baru, Libresse®Maxi Night Secure.


Biasalah masalah wanita bila datang bulan ni kebocoran kan? benda tuuu lah yang paling Elia rimas bila datang bulan. sampai rasa nak duduk rumah malas nak keluar kalau time2 "heavy flow" ni. nasib produk baru ni cover the problem. 



Panty Liner Libresse yang baru ni pon lebih panjang dan lebar. sesuai dipakai masa aliran dan tak banyak tapi still nak berjaga2 and utk keselesaan maximum.

Dan bersempena dengan pelancaran produk baru ni juga, Libresse ada menganjurkan kempen dan aktiviti yang melibatkan penguna. pernah dengar LIBRESSE®THE HUNT?

 

Aktiviti yang melibatkan media sosial ni menggalakkan pengguna mengambil bahagian dalampermainan pelbagai tahap solve petunjuk dan merungkai jawapan yang membawa kepada kemenangan juga lebih ganjaran.

Dengan tema ala-ala "spy", kempen ni berjalan selama kira-kira 3 minggu berturut-turut dimana setiap minggu peserta diberikan petunjuk yang akan membawa kepada penemuan isi kandingan beg bimbit. cool kan?

Kemuncak kepada kempen ni atau finale nya pada 28 haribulan tu. dimana majlis dihoskan oleh Fahrin Ahmad yang macho dan Adibah Noor yang comel sentiasa yang tampil dengan pakaian "perisik".. huhu.. teruja hakakk uollls.. 



pemenang-pemenang LIBRESSE®THE HUNT  dapat spent time mingle dengan selebriti jemputan dan dapat bawa balik hadiah yang menarik. di majlis tu juga ada berlangsung beberapa aktiviti menarik. mereka yang hadir sempat merakamkan 'wefies' terhebat melalui 'Mobsta', serta aktiviti-aktiviti samaran lain seperti mencari bilangan perkataan LIBRESSE®, Kotak  misteri dan latihan sasaran. Diorang juga sangat bertuah sebab dapat tgk pelancaran produk barru secara live gituu.. 

jom layan gambar sekitar majlis tersebut..

















Wednesday, November 5, 2014

Beli Samsung Galaxy Note 4 dengan harga RM 129 sebulan sahaja!



Dari dulu lagi people close to me knows I am a Samsung's loyal user. Dari Tv, laptop, hard disk and handphone semua nak Samsung. Smartphones pon dari dulu lai Elia dok pakai jenama Samsung ni.

Sekarang yang terbaru dan yang menarik perhatian Elia sekarang, model Samsung Galaxy Note 4. tapi tak ramai yang mampu nak beli sekali kedebukk nak bayar cash untuk miliki hp ni..

Bagi golongan student atau mereka yang ada banyak komitmen lain mesti seronok bila Elia bagitahu ni... ^_^

Sekarang, dengan Sengheng atau senQ Digital Station, korang dah boleh miliki hp Samsung Galaxy Noe 4 idaman korang ni dengan sistem bayaran ansuran! RM 129 x 24 bulan...arrgghhhhh.... best weehh!

Ni sebab Aeon Easy Payment menawarkan interest serendah 1%  saje. kebiasaannye Aeon Low interest rate ni 1.5% tau.. tapi khas untuk tawaran ni, direndahkan lagi kepada 1% je chuoollss.. takde lah sakit sangat nak byar bulan bulan kan?

dokumentasi dengan Aeon Easy Payment ni pon dijanjikan simple dan tak complicated. Plus, leh dapat kelulusan dlm kadar segera.

Apa yang bagusnya bila nak beli hp kt Sengheng ni firstly memang sah sah la kite tahu ketulenan product yang ditawarkan, satu lagi kita bole je gi kat mana mana outlet senQ Digital Station ni untuk test out the Galaxy Note 4 dan merasai sendiri segala special features yang ade kat hp tu macam kecanggihan camera dia yang lebih terang dan jelas dengan adanya 3.7MP kamera depan dengan F1.9 lens, and a 16MP Smart OIS back camera.


Selain dari segala keunikan dan kelebihan model Galaxy Note 4 ni, kalau korang beli kat mana mana outlet Sengheng atau senQ digital station korang akan dapat macam macam benefits. Antaranya,

- Extra 1 tahun PlusOne warranty
- Complimentary Dual Car Charger bernilai RM69
- PWP deal bila anda berbelanja di Seng Heng/SenQ! Korg leh berpeluang utk dapat 8000MAH Battery Bank (worth RM179) and Temper Glass Screen Protector (worth RM109) at RM199 only
- Trade-in program yang membolehkan customer trade in the old/used Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3 and enjoy rebate up to RM666

tempat lain takde kan offer camni kan? kan? kan?

sebab tu lah... kalau korang memang dah lama pasang niat nak miliki Galaxy Note 4 ni, cepat cepatlah ke outlet Sengheng atau senQ Digital Station berdekatan.

atau korang boleh layari website dibawah utk maklumat lanjut
  www.senheng.com.my
www.senq.com.my

Blog Widget by LinkWithin