Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 28, 2015

Lecturer UiTM KBM baik hati dan pemurah


Assalamualaikum..

Bila dok terkenang zaman kat universiti ni. macam tak sangka dah habis dah 5 tahun belajar (Diploma+Degree). Macam macam kenangan dan memori yang terukir. 

Bila dah kerja ni. kengkadang tengah duduk duduk saje ni pon boleh terkenang..

betapa seronoknya time jadi student dulu.  

antara yang saya paling suka dan kenang masa kat Uitm Bandaraya Melaka. 

terutama sekali 

Wednesday, September 23, 2015

Esok dah nak raya weh!

Assalamualaikum. 

esok dah nak raya haji. i assume most of the Muslims has gone back to their hometown. especially yang asal dari pantai timur tu. mesti ramai yang dah cuti start harini. 

yang mana belum tu mesti malam ni baru nak bertolak kan? sooo

Tuesday, September 22, 2015

Cool or Drool? Penyangkut botol di seluar


Assalamualaikum..

seperti biasa saya suka scroll or browsing kat website online shop dan selalu jumpa produk yang buat kita fikir macam "eeeerrrr" ataupun " wahhhh"

yang terbaru ni saya jumpa benda alah ni:


Monday, September 21, 2015

Sakitnya tuh di sana sini


Monday blues.
Sesetengah orang tak suka hari Isnin.
Myself? I have nothing against Monday
tapi.. harini memang saya tak suka
tak suka.. tak suka.. tak suka!!
kenapa? haaa.. ni nak cite
sebab im in pain.  agonizing pain!
sakit apa?

Blog Widget by LinkWithin