Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 3, 2015

10 Masalah Dialami Gadis Rendah


Benda ni tak ramai yang perasan melainkan korang mengalaminya sendiri.
Benda ni pun saya terfikir bila satu hari ni, saya ke sebuah stesen minyak. then masa nak keluar gi bayar tu.. Ya Allah, susahnya bila nak pergi bayar kat kaunter tu. tengoklah gambar kat atas ni.


lagi lagi masa dia nk hulur baki dan kad. dah terjengket jengket aku nak capai. ni dalam saya pakai wedges ni. kalau pakai flat lagi la kan?

nak kata Elia ni spesies rendah sangat tu takdelah. tapi rendah la jugak. kategori bawah 5 feet la senang kata. So bila korang dalam kategori 'rendah' ni. memang la orang kate cute la senang la... tapi ada juga masalah atau common problem faced by Short Girl


Sunday, November 1, 2015

Menarik! Fungsi dan kebaikan makanan mengikut rupa bentuknya


Pernah saya dapat gambar dan info ni dalam group Whatsapp dan saya rasa sangat menarik dan tertarik dengan this new findings :










Menarik kan?

p/s: kesahihan maklumat ni tak diketahui sbb sumber pon dari sebaran group whatsapp ;p
posted from Bloggeroid
Blog Widget by LinkWithin