Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, June 16, 2010

Percaya atau tidak, ni 1st time tengok wayang!


Perrgh..berhabuknya blog ku ni.. bersawang penuh.. tak senonoh punye anak dara.. huihuihui.

sorry la korang.. sibuk+malas la pulak nk update blog ni..


Ni pulak entry yang dah bersarang jugak duk kat draft box ni..


pic pon still pakai braces.. padahal dah bukak lame dah.. wee.. dah leh senyum nmpak gigi!


btw, entry ni pasal our 1st movie yg kitorang tgk together2... bayangkan la korang..

dah dekat 10 bulan lebih couple baru dapat tengok movie bersama.. gile tak?

ala..biasa la.. i study kat Kelantan.. si dia plak keje kat sana..bila i balik kl, dia blm tentu ada game kat kl, bile dia ada game kat kl i lak kat Kelantan.. bile due2 ada kat KL pon jarang nak tengok wayang..


tapi akhirnya dapat jugak..



::muke nak hepi je kan dapat tgk movie::







tengok pulak cite jiwengs.. huhu.. kantoi la i nanges2.. saje je incik apex ni ajak sy tengok cite ni.. konon nk tonjolkan sifat romantik dia la ni..huhu.. romantik ke?? haa...

ROMANTIK LA!!



ape buktinya??

masa ngah jalan2 sementara nak tunggu nk tengok wayang tu kitorg masuk la butik guess ni.. dah menjadi kebiasaan if kitorang jalan2 mesti nk window shopping.. masuk kedai belek2 brg, senyum kat sales girl then blah masuk kedai lain la.. huhu.. hobi!

tapi time i masuk butik Guess ni i terpandai satu purse yg sangat menarik hati.. i pon belek2 la..

"yunk, cantek kan purse ni"

Ni memang ayat yg biasa i guna bile tgk benda2 cantik kat kedai.. puji je..belinye tidak! huhu

dh abes belek2 i pon tarik si dia kua.. jln2 lg.. time dah dekat nak g cinema tu tetibe dia suh i tunggu jap.. without a doubt i pon tunggu la sambil jalan2 tengok barang..

tup2..




jeng jeng jeng... dpt ni!!




sangat suke!! Incik Apex memang sgt suke bt suprise..


tu yg i syg u lebih tu..huhu





Balik rumah ape lagi??


OPS TUKAR laa..!!





Blog Widget by LinkWithin