Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, March 27, 2009

Permulaan

Kalau cerita hindustan, masa ni dah nk start lagu...kalau nak sambung belajar, masa ni la nk cari buku-buku..kalau budak nak belajar berjalan, masa ni dia parents dia ngn tunggu kat lebih kurang setengah meter sebut "ta teh,taaa teh..meh sini anak mama"..kalau...kalau..eh..berapa banyak kalau daa.what i'm trying to say is setiap perkara yang berlaku mesti akan titik mulanya.

So this would be my beginning of the blogging world. Excited sangat ni sampaikan tak menyempat nak makan. ni lauk kat atas meja dah memanggil-manggil, perut dari rentak SOUL dah semakin beralih ke POP. Sabar la wahai sang perut, tuanmu terlampau teruja untuk menaip blognya yang pertama.

hmm..apa aku nak tulis for my first entry?hmm..aaa...ehhh...ermmm... ok la..i have no idea buat mase ni. makan dulu kot baru idea tu datang. bak kata Dr.Fadzilah Kamsah, "otak tidak akan dapat diisi dengan perut yang kosong". Oleh itu, saya mestilah mengikut kata penceramah yang terkenal lagi lucu itu.ceh,padahal dah memang lapor nk mencekik,nk ikot ckp penceramah konon. so, Eia g makan dulu ye..jemput makan ye semua..

4 comments:

insanpelupa said...

Cuba singggah http://keretamayat.blogspot.com

Shykin Moksen said...

tahniah. blog awk sgt best..
luv ur blog n KFCM also.....
^________^

http://shykin.blogspot.com

aizamia3 said...

buat pertama kalinya singgah di sini.. ;)
nice blog.. baru nak bertatih jejak entry blog ni.. h


anyway.. salam ramadhan buat pemilik blog ini.. ;)

Terbelog said...

Salam..
ape citer skrg ye..
harap sihat dan tabah..

Blog Widget by LinkWithin