Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 29, 2017

Tetibe Rindu Ford


Diam tak diam dah lebih setahun dah tinggalkan company Sime Darby atau Ford PJ.

tetiba terasa rindu dengan company, environment dan orang orang masa kerja kat sana.


dalam setahun lebih kerja kat sana, macam macam kenangan manis dan pahit kat sana. but mostly manis ;)


teringat masa nak resign dapat limited merchandise. tq kak ;)





Rindu masa duk melawa dan mengonjeng time kerja. sekarang dah tak melawa camni dah.. hehehe. sebab dah kerja tak perlu mengadap orang/ customer dah.. heee *mengelat*



paling rindu diorang ni lah. ntah bila leh lepak sama sama lagi..



rindu celoteh cik Hanie ni.. 



tapi lumrah kehidupan lah. ada pertemuan dan perpisahan. 
yang penting kita tak putuskan silaturrahim sesama kita.

keep in touch ;)

2 comments:

ArELeEz said...

buleh melawa di tempat keje tu 1 bonus. tp, klu xbuleh melawa pun xpe.. as long as, perform well. ;)

Jaja said...

Yang lepas jadikan kenangan.. :)

Blog Widget by LinkWithin