Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, January 21, 2010

Menyambut kepulangan dengan..

Cerita ni masa 18/12/2009..

kira kite kategori cerita berhabuk gak la..hehe

that morning semangat bersiap2..

kul 12 terus kua umah pecut drive ke LCCT..

sampai dalam kul 1.50..

pusing2 cari parking yang cam xde je. akhirnya kul 2.15 baru kua kete terkedek2 jalan tengah panas ke tempat menunggu ketibaan .

sorang2 aku perhatikan. dengan harapan ada muka yang I nanti-nantikan tu..


Tiba.. I tepuk dahi..

"Bodoh, ni tempat menunggu local's arrivals.. ketibaan tempatan!!"

dengan muka merah padam i pon gerak ke tempat sepatotnya.

"nasib aku datang sorang.. kalau tak malu je.."




Flightnya katanya lended 2.30. tapi tunggu punya tunggu tak timbul2. so I g tengok lak kat arrival schedule board..

"Delayed"

cis.. sabar2..

akhirnya habis satu LCCT aku dah pusing. kira boleh dikatakan setiap toilet dia aku dah jajah.

kul 4 baru la si dia sampai. rupanya sepanjang perjalanan dari Bangkok tu hujan lebat. so masa nak landing ada masalah sikit. well, asalkan dia selamat sampai dah la..


But the most exciting part was coincidentally, that specific day the Chicken Prosperity Burger came out. Cam tau2 je i was waiting the whole year(every year) for it. So korang mesti leh teka katne tempat kami tuju kan?




::Ye McD.. 10 markah untuk anda!::






:: Kebetulan yang mengujakan!::



korang tengokkan iklan prosperity ni??

sangat kena ngn situasi kami that day




But that happiness tu xlama pon.. kul 5 Incik Apex dah nak boarding. ke Kota Bharu pulak.
papepon.. it was a day to remember.. bila nampak iklan prosperity burger mesti ingat this moment.. huhu









:: got this box of choc as buah tangan from him. I know what ure thinking.. "patut la badan makin berisi.." ..weekk =p ::

1 comment:

Marya Hana . said...

tgk ferrero rocher 2..
teringat lak.
waktu form5 ade orang kasik kat aku 2..
huhu.
admirer la konon..
ceyt.

Blog Widget by LinkWithin