Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, January 21, 2010

Hye guys... Im back!!!





eeeeiii.... waaaahh... eermmm... rindunya ngan blogging!!!

firstly I nak say thanks to u guys yang still sudi bukak my blog yg dh bersawang ni.. thanks eh.. also cuz sudi tunggu i yg dah lame gile tak post entry.. erm.. dah kekok lak nak taip ni..

nak cakap pasal ape ye? sepanjang sebulan tak blog ni banyak gile special occasions yang i nak update kat sini..

tapi korang nk ke baca cerita yg dah lame ni? korang xakan rasa outdated ke?

so i nak tanye pendapat korang for my next up coming entry..

KAMU NAK SAYA BLOG PASAL APA SAYA BUAT SEPANJANG SEBULAN MENGHILANG??

ATAU KAMU NAK SAYA MOVE FORWARD AND COME OUT WITH NEW AND LATEST STORY??

Anda tentukan... hehehe ;p


see u on the next entry~!! muahh!!

7 comments:

mun-e said...

nak pasal ke mane menghilang ;p

Syima Syaz said...

habiskan dulu yang menghilang tu...
nak tau gak aktiviti yg menghilang tu.hehehe

saypOOL rafhtello said...

setiap hari aku lap..

My Handbag Hooks said...

Hi there,
I would like to introduce you to the latest must-have chic item.
Handbag Hook.
Please visit http://myhandbaghook.blogspot.com to learn more about it.
Many thanks.

afiq said...

lame tak blogging memang jadik cmtu kan... xtau nak taip ape.. uhuhu

awall udinn'ALFIE'starr said...

more pictures...hehe

Fid"s said...

takpe ....
menghilang anda datang kembali...

Blog Widget by LinkWithin