Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 18, 2009

Cukuplah dunia blogging ku sampai disini

Lama gilaa tak update...?? kemana dan mengapa si jejariruncing ini menghilang??

a) Dah bosan dengan dunia blog ni dan rasa nak kembali tulis diari je

b) Lupa password blogger.com

c) Hilang ingatan terhentuk dinding dan skrg baru tersedar yg saya ada blog

d) Terlalu busy dengan soal duniawi...wahhh..

jawapannya sebenarnya panjang sangat...

nak dipendekkan I baru pindah rumah.. so tersangatlah busy mengemas..(kemas la sgt!) plus broadband celcom I susah gile nak dapat line. plus lappy I telah kehilangan akidah lalu merosakkan dirinya.. sengaja nak pokaikan poket i la tu.. gedik punya lappy.. ni pon terpaksa online kat cc. bapak lame xonline kat cc. terasa pelik sangat..

I sebenarnya byk gile entry nak diupdate untuk tatapan korang. so sebaik je lappy i dipulihkan, akan ku buat entry bertubi2.. bersedia je la korang ye.. thanks anyway bagi follower2 yang setia menanti and berbanyak2 thnks pada follower2 baru.. nnti i follow korg balik k.

p/s: Entry hanya hiasan semata...hehehe.. xde la i nak stop blogging.. gile ape?

6 comments:

Liyana said...

n3 molotup..ingat nak berenti beyul2..hehe

saypOOL rafhtello said...

buat mane yg penting..tp blog tetap di hati =)

mizchachachan said...

kak ya mengade2. ttbe je. geram betul HAHA

Anis Adila Aris said...

dah tersangkut dengan belog awek wira negara ni..
baca entry awk dr start belog samapi latest :)
jmpt dtng belog busuk saya :)

Fid"s said...

sekarang orang guna blog ganti diari.

makan blog, Minum blog, tido blog,
habis perkara blog...
selamat berblogionggg..

ikafantasi said...

elia entry elia yang ni kena copy

http://iedazairi.blogspot.com/2011/08/dunia-bloggingkucukuplah-sampai-disini.html

Blog Widget by LinkWithin