Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 3, 2009

Tempat sama hari lain

The next day petang tu tersangat la busy sebab macam2 kena uruskan. terkejar2 jugak di buatnya. sampai terpaksa cancel a few plannings. Sori Fie, Adib and YanaMic!

Disebabkan my sis cuti every Monday, so that Monday evening dah kena hantar dia pulang ke penjara repunzzle dia tu..




After dah settle semua kerja, kami pon gerak balik ke Setiawangsa to pick up Cicik.






:: Malangnya jem la pulak! ::




::Puteri bunian kat blkg ni tengah layan perasaan ke tgh hafal script?::




::Untuk redakan kbosanan stuck in jam, kita amik picx. yeay!::


Malam jugak la sampai kat Bukit Tinggi tu. Sejuk tak hengat2. hurmm..Janji sampai kan?

Walaupon dalam perjalanan tu Incik Apex ada nmpk "something".. nasib dia bgtau bila kita dah kat bawah. ishk. To others yang nak naik bkt tinggi ni, jangan drive sorg2 tau. agak "bahaya". Tau2 je la tempat2 sunyi camtu kan..


Apa2 pon selepas hantar Cicik, and sebelum balik kami sempat berfhutugediks kat sana..














:: Yang kat tengah2 tu Cicik. Dia intai2 dari tingkat apartment ::



2 comments:

HZQH said...

kak iya, woot wooot, pelakon 'sumpah bunian' disitu.hehe, miss youu kak yanna :)

LurvelyAmiera said...

1st time komen kt sini...^_^
sronok jln kt sane,sejuk jew..boleh tngkn fikiran jgak..da lme ta g bukit tnggi...^_^

Blog Widget by LinkWithin