Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 11, 2009

Mana nak cari perempuan macam ni lagi?



Hye uollz.. Meet Nurul. My ex-ex Best Friend.. Kalau dalam Bahasa Melayunya, Bekas-bekas Kawan baik. Bukan maknanya dia ni antara bekas2 boyfriend i punya kawan baik atau bekas kawan baik I punya kawan baik mahupun dia mempunyai banyak bekas-bekas campak yang baik. wtf? huhu


Sebenarnya dia ni dulu my Best Friend since I was in form 1. Actually she's the first ever friend i got back in SAB. We have been friends for 4years. then something happened (which I choose not to tell) and we were no longer friends... Ala. gaduh budak2..

Lepas 4 tahun yang berikutnya barulah kami bertemu kembali.. hehe. making amends is the best feeling u could ever feel. As for me I felt such a relieved. Miss our crazy moments together. We used to shared everything together. even our birthday selang 2 hari je kowt! Im on 18th and she's on the 16th May. Good thing now we can be friends again. Thanks to Facebook for connecting us back! huhu


Ok2.. sebenarnya I bukan nak cite pasal tu je. Its about last Tuesday. My bf arrived at LCCT from Kelantan and will be heading to Bangkok on the same day. So I got about less than 4 hours to see him. But im willing to that that chance. Better than nothing rite?




Malam sebelum tu I pick her up and we went lepaking just the two of us. best. Dah puas keluar we headed back to my house while waiting for tomorrow. Mana nak cari kawan yang sanggup tak tidur sebab temankan kwn dia yang xboleh tidur excited nak jumpe bf tercinta kat airport keesokkan harinya?

Masa otw ke airport kami sengaja lalu area Kg Pandan. Saje nak tengok keadaan our old school. for old times sake. huhu


::Mesra, Petronas-our fav spot to lepak or "mencapap" after school::




:: Our school field . dulu pakai pagar dawai je. now tembok ok! ::




:: Entrance.. wah makin cantik sekolah kite ye. cantek ke?? ::

Mana nak cari kawan yang sanggup jadi our photographer when our hands are on the steering wheel? I ni dah la jakun, tamak pulak tu. drive pon nak, amik pic pon nak..




:: Jauh jugak perjalanannya. tapi xterasa sangat sbb ada teman ::




:: Haa.. dah sampai pon !! ::


Sampai2 tu. dalam kul 10pg. matahari dah mula naik. cari parking dah cam nak cari lelaki straight kat kelab gay dh. bapak susah. last2 terpaksa park kat hujung dunia. terpaksa mak catwalk jauh ke terminal ketibaan. asalnya I pakai heels terpaksa tukar. xkuasa mak nak catwalk jauh nk mampos ngn heels 5 inci ni. Terpele'ot kang aku gak yg malu. Nasib bawa flipflop yg bertumit ni. selamat!




Tak sampai 10 minit I sampai Incik Apex dah call kate dah sampai. So we meet up then lepak kat Starbucks sementara nak tunggu his next flight to Bangkok. As usual Incik Apex kalau jumpa my fren yg baru dia kenal dia akan jd pendiam and konon pemalu. But not for Nurul. she can instantly mingle and cheer the place up. Mana nak cari perempuan macam ni?




:: No camera konon ::





Mana nak cari perempuan yang bole buat kita ketawa dengan cara dia ketawa yang sampai keluar air mata macam menangis? Ada ke?? Bila dia nak ceritakan satu perkara yg lawak dia akan gelak dulu. kita pon kadang2 xfhm what she's trying to explain. tapi tetap gelak sebab dia ketawa sampai nangis.. huhuhu..




::Muka mencuba-sehabis-daya-faham cerita si Nurul ni::




::Apex took this pic - alamak kantoi usha mamat lain! =p ::




:: Nasib pandai mak cover line. amik pic together-gether. mesti dia dh xmrh.kehehe ::

Dah kembung perut lepak kat Starbuck kami pon gerak la jalan2 while nak tunggu Incik Apex kita ni nak boarding.





Seperti biasa, kami jadi mangsa mamarazzi lagi..







:: Eh, laki aku ni main cak2 lak dia ::




:: Bila kamu dan pasangan tengah bercakap then ur fren tetiba nak snap pic yg kononnya candid, inilah hasilnya- plastik! ::







:: Ni la mamarazzinya! ::




::Pic kaki pon nak jugak?? ::




:: Ni sumpah candid! xtipu punye ::




mana nak cari bekas-bekas kawan baik ini macam???


OhWellWhatEverNeverMind : Disebabkan ada yang suka dengan statement "berangan itu perlu" I tu, ingin saya tambahkan lagi koleksi pic yang menepati statement tersebut.




:: Hudus? Kahkahkakah.. ada aku kesah?? ::

9 comments:

Marya Hana . said...

woit. kaw maken tembun aku tgk.?
ape kehey..?
bahgie kah.?
hahak.

lily lyana said...

apex dtg agi ke?
kakya xbtaw pon..
huhu..
sory lame xkomen..
syg kakya ouh..
kakya..
rndu gle ngn kakya...!!!

anisizatyA.J said...

nice high waisted skirt! hehe. btw i pon ade jugak bff yg lama so cam bila jmpa dorng mmg best gilaaa!

anisizatyA.J said...

nice high waisted skirt! hehe. btw i pon ade jugak bff yg lama so cam bila jmpa dorng mmg best gilaaa!

AiMiE HaRmELiA said...

Marya - tu la.. aku pon perasan.. dh tembam..bhagia kowt..cecehh.. nk sdapkn ati

AiMiE HaRmELiA said...

Lily - apex kt kl 4 jam je la.. kakya dpt jumpe dia jap je..
sayang awk juga..miss korg sgt2 tau

Miasuraya said...

that nurul girl is verryyyy familiar. eh wait i think i went to some camping trip with her time sekolah...

and sab is like tadika these days. tak suka!

Hanim Nordin said...

sab!

Fid"s said...

have a nice day...
jangan lupa makan nasik...

Blog Widget by LinkWithin