Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 3, 2009

Nak pakai baju apa ke Anugerah Skrin 2009 esok ni??




Tadi I gi umah Pinky. Masing2 bosan dan planning kononnya nak jogging. Dah siap2 baju bersukan, kasut segala bagaii. but bila baru je dua-tiga langkah hujan pulak.. adehh.. ponat je.. terpaksa u-turn balik umah Pinky semula. Hujan, nape ko mesti sabotaj misi aku nak kurus ni??


Apa lagi?? tengok tv je la.. Tup2.. keluar iklan pasal Anugerah Skrin 2009 ni.
Baru la Pinky teringat that its TOMORROW!

"Ya, esok la ASK tu.. kite dapat invite lagi tau this year.. alamak, I xsiap ape pon lagi. jap I sms andak I."

"Laaarrh.. I pon tak teringat u.. Tema dia Arabian Night kan? nak pakai camne ek?"


Haaa.. Bole last minute baru teringat?





:: Ni pic taken masa ASK 08 tema DIAMONDS::

Actually kan, last year pon kitorang prepare last minit jugak. kitorang ni dah memang camni kot.hehehe.. Last year best sangat part masa commercial break tu, Din Beramboi n Os akan keluar buat lawak spontan. memang pecah perut la. Masa tu. xbanyak gambar i amik sebab dilarang merakam sepanjang anugerah tu berlangsung. gile skema aku simpan semua hp n cammy. But this time nak try daring skit la.hehe. jahat2. tu pon kalau dapat la.




::This time around tema Arabian Nights::

Comel je kak Nora Danish. Last year ingat lagi masa tu kitorang duduk betul2 belakang kak Nora ni. She's pregnant lagi time tu. but still cute. sentiasa senyum je. love u la kak Nora! tak sabar nak jumpa dia lagi this year. huhu.



::Last year's - artis plg kontroversi - Nora & Abby::


Ok la.. nak chow cari baju untuk dipakai.. pening2


MOOD : Bilik sepah!

OhWellWhatEverNeverMind : Apa la agaknya door gift diorang kali ni. Jangan la bagi shampoo lagi. Shampoo n conditioner Pantene yang tahun lepas punye pon xhabes lagi.. huhu

7 comments:

saypOOL rafhtello said...

pastikan ko masuk paper.
bru aku beli paper.

Anonymous said...

pinky kawan u tu pelakon cerita sumpah bunian ke?

AiMiE HaRmELiA said...

Saypool - aku bukan artis dowwhh

Anonymous - ha'ah..yang jd adik Nora Danish tuu.. Siti Fatimah kot nama watak dia time tu

mun-e said...

ooo itu siti fatimah dlm sumpah bunian ya.. lain rupe die hehe

nak kepochi ;p elia ni artis ke? ke model? sebab tgk gamba tepi2 ni hehehe.

cpt2 jwb ;p

Marya Hana . said...

aiseh.. anugerah skrin ni patotnye utk org skrin cam aku la..
ekekek.

AiMiE HaRmELiA said...

Mun-e - ala.. saye org biasa2 je..(ceh cm org lain luar biasa lak kan)..huhu..artis?jauh sekali..cuma dulu pnah la bt modelling skit2


Marya - waahh.. nak bt cmne babe.. aku dah dpt tiket free..g je la..mane tau lps2 ni aku leh tgk ko naik pentas trus..lagi gempak..huhu

cik EPAL said...

comelnya nora danish ;)

Blog Widget by LinkWithin