Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, January 23, 2010

Sudah Potong Ka??




Satu hari di bulan Disember 2009..

adikku, Amer Hazmie telah selamat dikhatankan.

Lokasi : Klinik Idzham, Setiawangsa

Jom tengok reaksi si kecik ni..





:: Nak mengelakkan nervous, bacalah komik naruto..mcm la leh focus bace kn..huhu::




::kebetulan haritu memang diperuntukkan utk kanak2 berkhatan:::



::So bertambah nervous la si kecik ni.. but tried to stay calm::

lepas sorang2 masuk dan keluar.. mula la dia mula xsenang duduk



::muka redha n pasrah je dik::




:: the moment of truth.. time nama dipanggil..tgk la muka dia!::




::dup..dap..dup..dap::




::jeng3.. dah kua dah.. nmpk x doc dia kt dlm tu?::



:: yg kanan tu my other bro.. Amer Haizat::







:: sakit ke tu?? ::



Alhamdulillah semua dah settle.. tapii..

perlu ke menonggek wahai adikku sayang???

Thursday, January 21, 2010

Menyambut kepulangan dengan..

Cerita ni masa 18/12/2009..

kira kite kategori cerita berhabuk gak la..hehe

that morning semangat bersiap2..

kul 12 terus kua umah pecut drive ke LCCT..

sampai dalam kul 1.50..

pusing2 cari parking yang cam xde je. akhirnya kul 2.15 baru kua kete terkedek2 jalan tengah panas ke tempat menunggu ketibaan .

sorang2 aku perhatikan. dengan harapan ada muka yang I nanti-nantikan tu..


Tiba.. I tepuk dahi..

"Bodoh, ni tempat menunggu local's arrivals.. ketibaan tempatan!!"

dengan muka merah padam i pon gerak ke tempat sepatotnya.

"nasib aku datang sorang.. kalau tak malu je.."




Flightnya katanya lended 2.30. tapi tunggu punya tunggu tak timbul2. so I g tengok lak kat arrival schedule board..

"Delayed"

cis.. sabar2..

akhirnya habis satu LCCT aku dah pusing. kira boleh dikatakan setiap toilet dia aku dah jajah.

kul 4 baru la si dia sampai. rupanya sepanjang perjalanan dari Bangkok tu hujan lebat. so masa nak landing ada masalah sikit. well, asalkan dia selamat sampai dah la..


But the most exciting part was coincidentally, that specific day the Chicken Prosperity Burger came out. Cam tau2 je i was waiting the whole year(every year) for it. So korang mesti leh teka katne tempat kami tuju kan?




::Ye McD.. 10 markah untuk anda!::






:: Kebetulan yang mengujakan!::



korang tengokkan iklan prosperity ni??

sangat kena ngn situasi kami that day




But that happiness tu xlama pon.. kul 5 Incik Apex dah nak boarding. ke Kota Bharu pulak.
papepon.. it was a day to remember.. bila nampak iklan prosperity burger mesti ingat this moment.. huhu









:: got this box of choc as buah tangan from him. I know what ure thinking.. "patut la badan makin berisi.." ..weekk =p ::

Hye guys... Im back!!!





eeeeiii.... waaaahh... eermmm... rindunya ngan blogging!!!

firstly I nak say thanks to u guys yang still sudi bukak my blog yg dh bersawang ni.. thanks eh.. also cuz sudi tunggu i yg dah lame gile tak post entry.. erm.. dah kekok lak nak taip ni..

nak cakap pasal ape ye? sepanjang sebulan tak blog ni banyak gile special occasions yang i nak update kat sini..

tapi korang nk ke baca cerita yg dah lame ni? korang xakan rasa outdated ke?

so i nak tanye pendapat korang for my next up coming entry..

KAMU NAK SAYA BLOG PASAL APA SAYA BUAT SEPANJANG SEBULAN MENGHILANG??

ATAU KAMU NAK SAYA MOVE FORWARD AND COME OUT WITH NEW AND LATEST STORY??

Anda tentukan... hehehe ;p


see u on the next entry~!! muahh!!
Blog Widget by LinkWithin