Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 19, 2012

Mata bengkak

Assalamualaikum..

lama kan blog ni senyap sunyi tak berpenghuni? 

minta ampun minta maap sangat sangat sebab empunya belog ni sangatlah sibuknya dua tiga minggu ni. dengan kuiz nya dengan test nya.. dengan presentation dan dengan assignmentsnya... haissshh.. bertimbun dan bertubi2.. tak menyempat nak berbelog la jawabnyee

ni baru awal awal degree.. kalau dah dekat hujung nanti tak tahu la camne kan.. matik la kauu!

kebelakangan ni memang sibuk. sebok tak hengat.. dah berapa minggu dah tak balik. haritu setiap minggu balik sampai Abah tegur "awak ni rajin betul balik tiap-tiap minggu"..haa.. abah ni orang balik selalu pon biseng kang tak balik rainduuu ;p

lepas tu bila dah sampai musim busy bebenoor camni memang tak dapek la nak balik kan.. weekend pon tak terasa macam weekend pon. haa tulahh nak sangat sambung belajar kannn.. padan muka..

tidur pon dah tak macam orang.. macam drakula pon ada.. malam berjaga study siang mengangkang bantai tidur.. tapi kalau weekdays jangan haraplah nak dpt tidur cukup. kadang2 tu sehari mau tidor 2-3 jam je.. haaa.. mana tak mata panda makin menjadi jadi??


::nampak tak gelap bawah mata tu?::

jenuh sebelum gi kelas tepek concealer nak tutup dark circle kekdahnya tapi takdelah cover sangat. lantaklah.. tapi paling teruk haritu punya teruk study sampai kena migraine yang teruk sampai terbaring kat bilik tak dapat bangun.. terpaksa postponed test listening Mandarin.. so far tinggal lagi 2 test yang tak amik lagi... lepas minggu ni minggu depan nak konvo pulak.. yeayyy!!!

wahh.. bukan main panjang aku buat sesi luahan perasaan ni.. nak minta dikasihani letteww =_="


20 Surat Layang:

mama maman aka yana said...

sian dia.. hehehe.. sabar dik..:p

shafizah said...

al iz wel al iz wel...
all the best lovely sis ^_^

cik nur said...

heheheh azab jgak buat degree eh hehehe
anyway gud luck elia :)

Pn. Sheila@CC said...

study2 gak tp jgn lupa jg kesihatan k... :-)

Nur BaiYah said...

sian nyer..sama la dengan saya xckup tidur weekdays je..tp weekend saya qada' balik..boleh ke..hahaha
apepom..salam perkenalan..

wawa syaida said...

azam time sekarang je...dah convo nanti semuany rasa terubat dan sweet je :)

Nurul Syuhada Ahmad Tajodin said...

good luck dik elia! :)

Nurul Syuhada Ahmad Tajodin said...

salam. elia, nuffnang tu ape ea..? syu baru je dlm blog2 ni... cewah.

Cetul^ La La said...
This comment has been removed by the author.
cikpjaz said...

gud luck akak =)

SLM..please support pjaz dlm contest iphone5 gdjet impian, tlg KLIK g+ yer diside bar sblh kanan atau di entri =) TQ ^^

syafie sahari said...

Akak jga kesihatan eventhough nk struggling utk capai kjayaan. Kesian akal. Tba2 rsa seram lak nk study tinggi2.

Chekgu Azrine said...

jga kesihatan jgk sis..nti sakit xblh nk buat apa dah..take care ye..

Kakcik Nur said...

Ada hikmahnya Elia belum 'berdua'.

Allah tahu apa yang terbaik buatmu. :)

Atie.Rashid said...

take a rest k sis...


jom visit:
http://atierashid.blogspot.com

Natrah Ali said...

Good luck elia.. mmg sukar tp tabahkan ht utk gapai degree tu tau.. akk pn skrg wat master.. pejam celik dh msk sem 5.. pahit getirnya hny Allah yg maha Mengetahui..

Natrah Ali said...

Good luck elia.. mmg sukar tp tabahkan ht utk gapai degree tu tau.. akk pn skrg wat master.. pejam celik dh msk sem 5.. pahit getirnya hny Allah yg maha Mengetahui..

Farah Deena said...

Hai kakak elia.
teruk jugak tu sampai kena postpone test.
frah doa kak elia berjaya dalam setiap apa yang dilakukan oleh kakak elia.
semoga semoga pgorbanan yg kak elia buat berbaloi. ameeennn.

Outbound Malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

yangbaik said...

entah mengapa kali ni rasa teruja pula nak tinggalkan komen kat sini...
ada orang belajar memang macam tu, tapi rehat dan kesihatan nak kena jaga gak dik... sweet :)

Outbound Malang said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Blog Widget by LinkWithin