Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 28, 2012

Majlis bertema Baby Pink dan Baby Blue








Assalamualaikum...

walaupun kebelakangan ni jadual sibuk dengan tests, quizzes dan presentations, saya tetap cuba sedaya upaya untuk attend this family event yang berlangsung  Sabtu lepas. kalau ikotkan memang tak dapat balik sebab kena siapkan keje tapi digagahkan juga travel Sabtu tu dari Melaka ke Seremban..

Malam jumaat tu ada kelas. habis pukul 10.30 malam dan pagi Sabtu tu pulak ada urusan nak selesaikan kat Melaka, jadi dalam pukul 10pagi baru dapat bertolak ke destinasi dituju..

sampai-sampai je tengok-tengok orang dah ramai. khemah dah hampir penuh.saudara-mara ada yang dah sampai dari sehari sebelum. sorry sangat tak dapat nak balik awal tolong buat persiapan apa yang patut..

dah la majlis kat umah sendiri.. tapi empunya diri sebuk. nasib dapat dan sempat jugak balik.



Haaa.. mesti korang tertanya-tanya majlis apa lah yang meriah sangat ni kan? sebenarnya sabtu lepas kami sekeluarga ada buat majlis aqiqah, kesyukuran dan sambutan hari lahir pertama my princess, Marissa Amani. sambil tu juga sekali dengan house warming kami. for more than 3 years tunggu rumah idaman kami siap sedia untuk diduduki.. Alhamdulillah akhirnya dah pon siap. tapi kami belum pindah sepenuhnya sebab kami masih lagi base kat KL. rumah ni mungkin jadi rumah persinggahan kami sementara. lagipon dah lebih dekat dari Melaka. agak2 cuti tu malas nak balik KL boleh jumpa family dekat sana je. huhu

dah la membebel.. lets have a look at some of the pictures taken during that day..


Candy + Photo Booth








Kambing golek





Acara potong kek 1st birthday Marissa a.k.a Chica



tak sempat nak halang, sekali dia grab kek tu.. semua orang gelak je...


My two handsome brothers(mata keatas) melayan kerenah Chica



Petang sikit rumah kami semakin berasap dengan barbeque.. 


Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar.
sorry saya tak dapat nak tulis blog kerap sebab busy sgt. nasib minggu depan dah start nak konvo. dapat la lari sekejap dr all this hectic schedules. tapi lepas abes konvo tu startlah busy balik. berlambat assignments datelines and tests awaits.. wish me luck!

p/s: oh ya.. kepada sesiapa yang akan konvo dlm masa terdekat ni saya ucapkan congrats!!




14 comments:

Mira Adzlia said...

meriahnya mjlis...cumil sgt kaler tema die

NurAisyah Mohd Patri said...

Wah.. Sgt cantik! Tambah2 photobooth ngn cupcake sume! Bp caj dia ek?

The Virus. said...

Marissa comel,susah bebeno kak elia nk update blog sekarang en.Hehe.Salam.

yangbaik said...

pink dan biru warna tema
majlis yang meriah sekali...

Outbound Malang said...

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

YaYa said...

meriahnya..sweet sgt..:)
comey je tema majlis nie.

syafie sahari said...

Best ny kak ya. Meriah sungguh. Chica cumillllll sgt. All the best for u kak ya :)

boni kacak said...

wah..memang meriah majlis ni..lagi2 saya suka warna biru tu..

Chekgu Azrine said...

congratulation sis!!

Cheetah said...

cantiknya rumah n majlis so sweet! ;)

najwa said...

kak elia!!! kte konvo same date and venue. hopefully dpt jupe ;)

Ema Sadd said...

tu lah baru perasaan dah agak lama blog nie terbiar dari sawang...

Nurul Syuhada Ahmad Tajodin said...

sweet laa... punye kreatif. nnt kalo elia da ade anak, mesti lagi meletop mak ngahhh..... apesal la mase syu celeb besday my baby dulu tak terpikir la gini...

Mira Amirudin said...

wahhhh so sweet theme birthday party ni :)

Blog Widget by LinkWithin