Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, December 2, 2012

Hiburan dalam sebuah tin

some time around last week, after class I went to a convenience store to get my fave can drink. Nescafe kan ada 3 jenis can drink. Original, Mocha dan Latte kan kan.. mula-mula ingat nak beli yang Latte sebab i like the milky taste of the Nescafe. tapi last-last endup beli yang Mocha sebab Latte dah abes. Mocha pon not bad sebab dia ada rasa chocolateyy. nyummy nyummyyyy...

seperti biasa sedang merilex dan chill kan diri online fesbuk sambil menghirup Nescafe Mocha, i discover this cool app..




just klik join now dan... 

teng teng tengg...


Kebetulan tengah minum Nescafe Mocha kan.. so i pilih la yang mocha punya can.


waaahh.. kebetulan yang menakjubkan! teruja terus nak main app ni.. senang je.. lepas dah pilih flavor fave korang, dia akan analisis timeline korang dan came out dengan your future aspiration...


as for me, it says that I am a swinging stylemeister. huhu. macam kelakor je kan?  layankan ajeee..

lepas tu kite tekan "Proceed"  dan dia akan pergi ke sini '
|
|
\/


masukkan gambar-gambar korang yang sesuai dengan caption dan "create movie"

dannn... wallllaaaahh!!!



lepas dah tengok movie korang tu korang boleh sharekan kat Fb dengan kawam-kawan korang.. boleh korang invite diorang dan tengok ape diorang dapat. best ohh app ni..


kalau korang rasa keputusan yang korang dapat tu macam tak kena je, jangan risau... korang boleh je pilih semula aspirasi yang betul betul sesuai dengan karektor atau minat korang. pastu boleh sharekan among your friends. 

Tapi malangnya haritu lupa pulak nak tekan “join contest” dan submit video tu untuk berpeluang menang hadiah... waa... sedih sedih.. sobs sobs sobss

But GOOD NEWS! Rupanya walaupun dah terlambat untuk join contest tu, kita masih berpeluang untuk MENANG hadiah dengan menjadi VOTER!




Wowww... lumayan betul hadiah diorang :
RM10,000 for Grand Prize
RM2000 for 1st Prize
 RM1000 for 2nd Prize

Top 20 dapat sebuah NESCAFE RTD Mini Chiller setiap seorang
Hadiah untuk VOTERS: RM500 x 10 orang pemenang


Camne nak vote? Senang je. Beli mana-mana tin Nescafe, sama ada Original / Mocha / Latte dan gunakan the batch code yang terdapat di bawah setiap tin sebagai bukti pembelian(POP). Setiap code valid untuk 5 undian/vote. Top 20 entri boleh dilihat di 




Korang hanya perlu voter peserta yang korang rasa layak menang atau video yang korang rasa cambest je kan. Boleh vote banyak-banyak dan siapa tau korang mungkin leh dapat RM500? Siapa nak bagi kan?heee
Berminat? Haa ape lagi jom la join dan vote sebab 
tarikh tutup dia pun dah dekat dah ni. the contest is ending on this coming 9 December so hurry up! ;)






6 Surat Layang:

yangbaik said...

oh iye ... dah lama tak minum nescafe nie... kena pi beli nih...
:)

syafie sahari said...

A'ah. Da try da. Ahahahah.

rainnyberry said...

Saya suka latte. yummmy!

Ayie Abas said...

masa kecik dulu selalu jugak minum nescafe :)

Scott Sax said...

Reading this makes me want to have a Nescafe. hehehe.

bee2312 said...

lamanya tak minum nescafe..rindu plak

Blog Widget by LinkWithin