Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 27, 2012

Apa kami buat pada hari Natal



Dalam seminggu dua ni memang banyak aktiviti-aktiviti best yang saya lakukan. penuh gambar nak di upload dan nak diceritakan kat dalam blog ni. tapi kalau nak start dari yang paling awal kang sampai bila nak abes. So saya fikir baik update yang paling latest dulu. nanti baru ke belakang.


sekarang ni dah masuk minggu study week jadi before start berperang menelaah buku kami decide nak have fun dulu release tension. cara yang sehat ofcuz.. sambil tu boleh keluarkan peluh


paling latest 25hb iaitu Christmas Day haritu we went for Rollerblading! serious best. bukan kat KL tapi kat Melaka ni je haa.. kat Dataran Pahlawan Melaka ni.. 


sebelum bersukan perut kosong perlu diisi dulu.. lepas makan terus ketempat dituju



kat tingkat 6 bangunan kompleks Dataran Pahlawan ni. err.. jangan tanya saya berapa harga seorang sebab kitorang pon main ni member sorang ni belanje.hehe..



haritu main best gile sebab lengang.. chrismas day sapa la nak pi main benda ni kan.. kami pon duk pusing pusing pusing macam bapak kami punya tempat roller blade tu..



jahatnya aku gelakkan orang tu jatuh. mana taknya jahat sangat nak main kejar2 pastu terkejutkan orang kasi jatuh. last-last diri sendiri jatuh padan muka kena gelak!


my partner in crime.. hehe ;)


gaya konon nak tiru lukisan belakang tu. tapi bila saya buat dah rupa menari mak yong pon ada .
heee. fail faill...


memang berpeluh satu badanlah main roller blade ni. walaupun tempat dia sejuk beraircond tetap berpeluh. tapi memang best! mula mula takut gak sebab dah lama kot tak main roller blade ni. selalu main ice skating je. tapi tak banyak beza pon. kalau reti main skate tu boleh la main inline roller blade ni. kalau tak reti juga boleh pilih roller blade yang ada 2 tayar dpn dan 2 tayar blakang tu. stabil skit dan lebih gaya disco zaman Saturday Night Fever. ehehehehe..


oklah takleh nak update panjang-panjang. banyak lagi buku nak dibaca untuk final ni. update blog ni pun curi-curi masa.. hee. oklah.. till next time..

daaa..

5 Surat Layang:

Mas Zull said...

assalamualaikum elia...seronoknya berjimba yer..:)

Chekgu Azrine said...

Xpandai main rollerblade la..uhuk..

azzifarunnurafizza said...

best nye kua ngn kawan2 kan? seriously nak merayap jalan2 kat melaka lagi.. :)

Ayu azmir said...

saya singgah malam sini

Unknown said...

elia...cantik sgt spek baru awk+membe. beli kt mne ek??

Blog Widget by LinkWithin