Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 10, 2012

Teaser : Pre konvo


Dah lama sebenarnya nak cerita pasal konvo itu hari tapi masa tak mengizinkan.
haritu dah baik punya karang entry panjang2 sekali dengan gambar. kat note ni. tup tup bila nak publish dia hilang ghaib lesap zap ntah kemana.
kat draft pon xde.sakiiiiiiit ati (mcm ropi ske ckp).

merajuk kejap tak mo tulis entry panjang2 dah.
ni pon try tulis nk nak cuba post melalui note. malas nak buka lappy sebenarnya ye. hee.
jadi supaya taknak kecewa sgt sy try hantar post dan gambar2 pre konvo.
ala2 teaser gituwww kann. hope kalau lepas post ni boleh la guna method ni je pasni. ;)

p/s: sesiapa ada cadangan tak kalau pakai note better post entry pakai app ape?







7 comments:

ArELeEz said...

klu dh karang entry pjg2 then, rase2 cam dh save kat draft tp, bile tgk balik dia ilang xdpt dikesan, mmg m'cabar kesaboran kn? hu3..

Maria Menado~ said...

ade teaser siap elia ya.. saya dulu konvo tangkap muat aje. kihkih~

Cik Tie@Akak said...

tahniah...berkesempatan menjengah jejariruncing hari ni...anda dibloglist akak

piejah said...

tengah tunggu turn adik ipar naik stage.. nampak elia.. hehe! tapi tengok kat tv dari luar je..

Amieynna said...

Tahniah Elia..
Kasut tu!!!
Cantek sangat!!!!

Farahdeena said...

CUTE KASUT :)

yangbaik said...

ha... cantik le weges tu, kalau flat sikit sesuai la ngan akak
tak pandai pakai kasut tinggi... gayat ler

Blog Widget by LinkWithin