Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 28, 2012

[Gambar] Majlis Konvokesyen UiTM yang ke 77







Seperti yang dijanjikan gambar sekitar majlis konvo saya tempoh hari.
Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar.
saya dapat capai impian melanjutkan pelajaran ke 
menara gading dan segulung ijazah is on my way.



Saya sesi konvo petang tapi kami datang awal sikit sebelum budak sesi pagi keluar dewan.

datang awal rileks sikit tak payah berebut nak gi ambil gambar kat studio. 
kalau nak tunggu lepas keluar dewan memang berebut dan kelam kabut.
so bila dapat amik gambar awal tu oklah..


Masa tunggu masa nak masuk dewan dapat jumpa beberapa orang dan bergambar. hee tu nanti kite cite ye.


masa masuk dewan tu rasa waaa... nerbesnye..
masuk tu semua senyap je.. wuuu..


lepas dah dapat seat masing-masing memang kematu la kena tunggu orang orang kenamaan datang. sambil nak tunggu tu diorang tayang video. bukan sikit-sikit, tapi banyak gak la videonya.. yang tak menahan..


bila diorang tayang video pasal pengorbanan ibu dan bapa.
 adoiyaiii.. ni yang eden lomah ni..
sebak je menahan last last tak tertahan jugak.

masa kat dalam dewan tu yang duduk kat depan kitorang siswazah degree. tak ramai pun macam budak budak diploma. which make me eager to finish up my degree and graduated with flying colours. insyallah..

 

hehe.. masa naik atas pentas tu berdebar tak terkata. masa tu rasa mata semua tertumpu kat kita. masa rasa macam slow motion je. tapi my sis kata saya berlari lari anak nak kejar ape tah. tapi saya rasa macam jauh betul nak pergi amik scroll tu. hee.. memang tak sedar pun ada berlari-lari anak.

lepas dah amik sijil tu ingat dah boleh belah tapi kena tunggu semua orang abes. lambat la jawabnya sebab nama kite mula dari A. tapi paling best orang yang pangkal nama Z ni. diorang dapat sorakkan lebih gemuruh dari siswazah yang dapat Dean's List. kan kan?

 









Sambung nanti dengan entry hadiah yang saya dapat di majlis konvo saya






10 comments:

♥Cik Nurfarah♥ said...

Tahniah :)

Izzati Suhaide said...

congratz yerr... :)

NadyaBubble said...

Congrats ;)

Mysara Ab Rahman said...

congratz sis! n gud luk for ur degree..:)

Chekgu Azrine said...

Chomel dan tahniah!

Sally Yatiey said...

Tahniah :)

missmeraa said...

tahniah dear..
yg pangkal z dapat tepukan gemuruh bukan ape, tapi sebabnya skroll da abes... kirenya azab menunggu tu da habiss.. tp bestkaann..

shasha yacob said...

bestnya berkonvo, tengah berangan angan nih . hahaha

myfreeminded said...

Tahniah, teringat masa kiteorg grad kt UiTM gak back in1997, tapi masa tu kiteorg pakai bj biasa je grad, sbb bdk diploma x de pakai jubah ni g, just bdk degree. So agak jelous lh tgk U guys pakai jubah.

zeera lily said...

u...kite grad sama la batch la...ke77
hehe.. so pe planning u afta this?..
hope to be more success!
meh tgk cerita konvo i pulak..
xde menarik sgt.. x de dekan pun..hee..
follow my blog ok..
http://belogzeera.blogspot.com/2012/12/convocation-uitm-ke-77.html

Blog Widget by LinkWithin