Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 13, 2012

12-12-12 bawa berita gembira


Ramai sangat orang yang update pasal date 
12-12-12 semalam. Malas plak nak ikut diorang
Nanti orang terlepas pandang lak entry kite. Hiewheiwheww....

Memanglah tarikh semalam cantek. Mesti ramai yang mengharapkan sesuatu terjadi atau merancang sesuatu event untuk dilaksanakan pada tarikh tu kan?

As for me tak rasa apa pon sebab bagi saya biasa je. 
Tapi kecoh orang celebrate 121212. 
Mungkin diorang fikir lepas ni dah xleh dah nak dpt tarikh cantik camni kan. Start dari 010101 lagi orang start book tarikh2 cantik ni utk wedding especially. Lepas ni xdpt dh la. Xkan ada 13-13-13.

Saya sendiri tak ada masa nak fikir pasal
Tarikh2 ni sebab tengah sibuk tahap gaban tapi pada lewat malam, hanya beberapa minit  menjengah ke tarikh 12-12-12....
Saya sedang berehat. Tido jap sebab nak bangun stay up study. Tak lama lepas terjaga tu satu deringan menjengah ke henpon.saya terima satu panggilan.. Dari Mak

dan sebaik mendengar isi perkara yang disampaikan.. all i can say was..

Ya Allah. Alhamdulillahhh syukurrrrr...

Akhirnya...
Rupanya tarikh 121212 ni membawa satu perkhabaran yang sangat baik.
Memang terbaik terhangat dan ter ter semualah..

Memang unexpected and out of this world but who are we to question Allah's work?
Its all qada' and qadar..
Syukur. Terharu sampai hampir mengalirkan airmata mendengar berita ni. 

Thank you Allah.

Apa perkhabaran yang mengembirakan tu?
Hhheheheee... Shhhhh...

tungguuu...

Biarlah rahsia..ggh
Macam malique pernah kata..
"tak perlu kata apa-apa..




Senyummm :D"

buat masa ni apa yang boleh dilakukan adalah senyum. tak perlu kata apa apa kita senyum je dulu


weee.. btw, cantik tak spec baru kita? hehehe ;p



9 comments:

Kakcik Nur said...

Apakah berita baik itu? Ingin rasanya makcik tumpang tahu... :)

Erna EER said...

ade masok meminag ke? heee

sitinuraffizza said...

nk dpt ank buah? kakak elia pregnant ke? HEHE

Kay Hana Hanie said...

wahhh . kahwin ajak kita sekali . sayang akak . :*

Aiisyah Roseskalerful said...

suka berahsia-berahsia.. hehe.. semoga hidup akak sentiasa dalam keadaan yg gembira.. happy always :-D

CIK PIA said...

ada bau-bauan nasi minyak disini......

Aisyah Husaini said...

nak dapat anak buah ye? ke elia nak dapat prince charming he he. salam kenal : ) sk follow blog awak : )

cik nur said...

wahhh apa tuh heheheh btw cantk spec baru hehehe :)

nao ryuki said...

suspen tu , nak kahwin jemput ye :)

Blog Widget by LinkWithin