Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 3, 2012

Raptai konvo

Khamis haritu saya jejak kaki ke Uitm Shah Alam untuk collect jubah dan sesi raptai untuk konvo yang bakal berlangsung esok. Punya semangat kul 7 pagi dah keluar rumah. Teman member gi amik jubah sesi pagi tu then masa sesi petang turn saya lah. Balik tu memang knock out la. Penat gila kot. Mana taknya beratur panjang masa nak tunggu giliran. Dah la dah sampai sana dari pagi. Kena tunggu sampai petang lak. Nasib la proses tu x makan masa lama sangat.
Sesi konvo saya esok tapi pagi ni baru nak gi cari baju tudung semua. Hehe. Oklah update later. Nak pi terjah kedai cari baju ni.Mungkin saya akan update blog kerap sikit 2-3 hari ni  .hee. Suka tak suka tak? ;p

12 comments:

Outbound Malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

HajaHakim said...

Tahniah elia for your graduation!smg dapat keje idaman....smile alwayzzzz

Syera Begam said...

congrats kak elia :)

www.syerabegam.com

yangbaik said...

selamat berkonvo... tahniah!
last sekali... suke!!

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

wow dah raptai dah..kejap jerkkan....dah habis belajar...

nurmunirah said...

Nak jmpa kak elia boleh x ??? Kita blaja kat uitm shah alam tuu :)

mishz aenil :) said...

congrate dah nak konvo :)

done follow here , hit me back soon :)

syafie sahari said...

Thniah kak ya. Yess. Mesti la ska kak ya update blog slalu :)

haziqa said...

tahniah kak elia. selamat berkonvo yaa

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Na @ Cik Nana said...

Salam Elia...Firstly, Tahniah dh konvo :-)...sbnarnya akak pun ada msa majlis tue....adik akak konvo degree...akak nmpak Elia,tp segan plak nk teguq...chantik elia...hehehehhe

Puan Gojes said...

assalam ziarah ;)
saya tahu komen ni out of topik,
tapi saya harap sangat tuan/puan blog dapat bantu saya untuk menang iphone 5 kat sini.

http://puangojes.blogspot.com/2012/12/bantuan-di-perlukan-klik-g1-dan-undi.html

bantuan tuan/puan blog amat2 saya hargai. terima kasih ya :)

Blog Widget by LinkWithin