Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 28, 2012

A night in K-Town



A : Amboi.. pergi Korea tak ajak pon ek?




B: Wah bestnye dapat gi Korea!


C:  Hmm.. Senyap senyap tau tahu dah gi Korea. Sentap mak!


D : Untunglah dapat gi Korea. Me so jelly..



Haaa.. bukan you je jelly.. saya pon jelly juga sebab saya pon tak pergi lagi Korea dikk. hehe. gambar gambar diatas diambil di sini sajee! kat Times Square je. I know, looks like k-town kan? saya dah lama tak jejak TS pon terkejut and kagum ngan tempat ni. haa... mulalah nak camwhore mcm tourist kan..


Best haritu pi shopping kat TS. timing agak silap sebab masa tu nak dekat Christmas. bukan main ramai orang. gi shopping lak dengan orang yang kaki jalan. penat gile nak follow. berjam-jam gak la kat dalam tu sampai kena bayar parking pat belas hengget! yang penting berbaloi sebab barang kat sana best dan murah!

p/s: nanti kita update barang ape yang kite beli kat sni ye.. ca cincauuu!!

siapa kat sini suka shopping kat Times Square sila "Like" entry ni... ;)


4 comments:

Syazana Zainn said...

dah lama tak pi TS :)

Tak sangka dah berubah byk.hihi

SURIA AMANDA said...

dah lama gak x pi TS...

NadyaBubble said...

TS best !

aKSARAfENDI said...

xprasan pn tmpt ni..

Blog Widget by LinkWithin