Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, February 15, 2013

Pernahkah?



Pernah tak korang keluarkan duit kat ATM pastu benda tu muntahkan note RM10 sahaja? Benda ni pernah berlaku pada saya haritu. Berkepuk purse dibuatnya. Korang macam mana? Kalau pernah what did u do with it? Kalau tak pernah, agak2 la ape yg mungkin tindakan atau respon korang? This question is simply out of curiousity ;)

posted from Bloggeroid

19 comments:

Fakhruddin said...

tak penah lagi rasanya,
tapi bengong btol la kluar byk camni,
nak shopping susah..

Rozana Mohd Zin said...

penah - penah. Kuokan rm1500., semua RM10 sahaja., Agk sakit ati gk la., patot gtau la awl2 kan ada note RM10 je., Xde la berkepuk purse kan., hehe.,

Rozana Mohd Zin said...

penah - penah. Kuokan rm1500., semua RM10 sahaja., Agk sakit ati gk la., patot gtau la awl2 kan ada note RM10 je., Xde la berkepuk purse kan., hehe.,

LiEzA said...

Mcm best je kua 10-10,gemok purse.tukar kt kedai mamak :) mesti mamak suka

azlinayub said...

penah jugak...tp not 20 je....agak tebal ar purse...tp besh...hehehe...nmpk cam byk duit je...hahaha

azlinayub said...

penah jugak...tp not 20 je....agak tebal ar purse...tp besh...hehehe...nmpk cam byk duit je...hahaha

Adriea Jeng said...

penah! memang jadi tebal woo wallet.. hehehe..

jom join contest kat blog saya.. ada hadiah! :)

Aiisyah Roseskalerful said...

xpernah. setakat ni keluarkan duit. duit rm 50 rm50 je yg keluar

Wani Izzati said...

haha.nampak banyak sikit duit kak elia :)

Yus Irlina Yusof said...

klu ade confirm cpat abes..

fazilzura said...

tebal ooo walet

knockout online shoppe said...

hye ladies jom shopping mekap di knockoutonlineshoppe.blogspot.com

nana tron said...

duit rm10 senang nak sedekah / derma kat orang ... :D


*uols nak korek review psl skinrich meh la dtg blog*

AmyZana said...

Tak pernah :/

Bro Framestone said...

Pernah.. tapi sekarang selalu jumpa dia muntahkan note RM20 pula

www.broframestone.com

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

munaweera said...

hurm...pernah kot. rase cm org kaya pulok sekejap bila tgk purse...hehe

jom. usha nie jap. http://hundrednotes.blogspot.com/2013/02/bunga.html

Nurul Nadila said...

pernah haritu dah la keluarkan rm500..tension je purse tebal dengan duit notes rm10...

aisya said...

Pernah. Nasib baik terdetik nak keluarkan 100 je.. huhu.. Kalau tak geleng kepala lah jawabnya..

Blog Widget by LinkWithin