Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, February 27, 2013

Musim sakit


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
kekeh skema lak terima. almaklumlah dah lama tak update belog kesayangan ni kan..

apa khabar korang semua? harap semua sehat sejahtera.
ewh... dah macam mengarang surat tak rasmi la pulak nih...

but seriously, korang sehat tak? sebab im not. it has been almost two weeks i was sick. demam, batuk, sore throat, phlegm. flu.. memang complete set la kan..

tapi bukan saya saja. mostly all the people round me pon tak berapa sehat. Mom, dad, friends and sampaikan branch manager dekat Tomei haritu pon tak sehat. nenek saya pun baru-baru ni demam dan baru dikeluarkan dari hospital. sampai kat hospital tu pon saya tengok ramai yang tak berapa sehat. bukan pesakit yg ditempatkan kat hospital je. pelawat pon ramai yg menampakkan signs yang diorang tak sehat.

sebab tulah saya tanya. nak tahu tahap kesihatan korang. 

apa agakya punca orang ramai jatuh sakit ni ye. tahap udara yang tercemar ke?
or cara pemakanan kita yang tak sihat?
atau sebab sebab lain ek?

btw, semoga korang semua sehat sejahtera je k? seriously! ;)

p/s: banyak perkara tergendala bila kita jatuh sakit ni. 


15 comments:

FozyAliya said...

salam elia ..lama elia tak update busy yer...semoga elia cepat sebuh yer..Take care..^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com

Seneorita Baharin said...

Get well soon sis elia...
Kte pun xberapa sihat, batuk xhilang lg..huhu

Izz Hazwani said...

saya tak sedar saya tak sihat sampailah kawan datang, letak tangan pada dahi "kau sakit? tak bagitau aku pun"

macam mana nak bagitau kalau empunya badan pun tak perasan...


semoga cepat sembuh kak elia!

Sally Yatiey said...

Semoga cepat sembuh kak Elia ^_^

Anne Rihann said...

semoga cepat sembuh dikk :) minum air o byk2.

Nadya Bubble said...

Semoga cepat sembuh, kak :)

Ezna said...

kesian Ya. tertunggu gak entry dari blog Ya ni. La ni tak sihat sebab perubahan cuaca agaknya, kejap panas, kejap sejuk.

Moga Ya cepat sembuh ye :-) So far akak sihat. Alhamdulilah.

dee yana said...

semoga cpat sembuh ya kak,,cuaca tak mnentu la,,
sunnah nabi:bangun tidur

Fatinie@minie said...

moga cpat smbuh sis... :)

Fatinie@minie said...

semoga cpat sembuh sis!! :)

Fatinie@minie said...

moga cpat smbuh sis... :)

bangibookseller said...

Books and more books.. Check out our collection.. Shopaholics, Harry Potter, Cecelia Ahern, childrens books, etc...

http://bangibookseller.blogspot.com/

Hope you're feeling better....

ct fesyen said...

semoga cepat sembuh elia...
dah lame tak update blog ni...
rindu^-^

Nurul Maslinda said...

get well soon kakya. take ubat. take care. :)

Adrina Adi said...

your blog is getting boring laaa... jangan marah, ikhlas dari hati ni :-)

Blog Widget by LinkWithin