Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, July 18, 2014

Rindu Gegadis Sri Lanang




Sedar tak sedar Elia dah pon habis belajar. Dah nak tukar title dari "student" to penanam anggur terhomat...

Amacam, best tak? 

Haaaa.. Gile kau xbest? im freeee..

tapi bila dah tak study ni.. ada masa bila tengok video-video lama terusik gak jiwa.. rindu wohh kat my close friends there. lagi lagi kat gegadis Sri Lanang. Az n Finh..




Kat Uitm Kbm kitorang selalunya bertiga.. dah tu duduk pon kat apartment yang sama.. dalam kelas selalu sama, luar kelas makan sama, nek kete sama n kadang kadang tu balik Kl pon sama-sama..


tiga-tiga pon otak leh tahan ting tong nye.. tengah dok belek belek hp terjumpa a few of our crazy videos that we made for fun..


here's some of it.. enjoy ;)







its always  fun time when we are with our bestfriends..





from time to time ada gak kami contact eachother bertanya kabar, bergurau senda dan mengadu domba keadaan masing masing. takkan diam terus kan?.. its good to stay in touch and keep updating our news to our close friends. untuk terus mengeratkan tali sillaturrahim antara kengkawan.

Speaking of news, ada berita best Elia nk share ngan chuolls.. since uolls pon i consider as my friend ;)

Nihahhh..  Libresse sekarang ada giving out free samples of its product to everyone! just click this LINK
untuk dapatkan sample Libresse percuma! bukan satu, dua atau tiga, tapi ENAM (6 pcs) untuk setiap pek sample yang bakal diberikan. jom pakat-pakat tuntut! (while stock last) ;p



 untuk mengetahui lebih lanjut tentang promosi dan segala berkaitan Libresse, jom "Like" FB fanpage Libresse .


Blog Widget by LinkWithin