Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 24, 2014

Kongsian Rahsia dengan L

Pernah satu masa tu kan Elia ada buat entri pasal lecturer sporting yang belanja kitorang pizza John's tu kan..

lepas tu... lepas tu.. lepas tuuu kannnn..

jeng jeng jeng..

tetibe Elia dapat message Whatsapp dari miss Syetul tu..



masa kat entri tu, kat hujung-hujung tu saya ada bagitahu pasal Libresse punya promotional pack yang bagi interactive calendar for 2014 kan. tau tau je miss hantar gambar dia beli the promotional pack and siap post dengan calender baru tu lagi.. hhaha. sporting abes la miss ni. sempoi~!




macam cantek je.... macam chomel je ;P

cayalah miss ni.. boleh geng la kite camni.. penguna setia jenama Libresse. sep sep sikit *pappap*

Elia memang dah lama guna produk Libresse ni. dari mula diorang pasarkan lagi. dari time Kak Adibah Noor punya iklan Libresse yang comel gile tu. ingat lagi tak?


 dari Libresse punya Overnight wing, Slim wing, dan panty liners pon saya guna yang Libresse punya.


Banyak sebab nape elia pilih Libresse for my personal hygiene choice. antaranya sebab harga dia murah tapi kualiti terbaik. kalau nak dibandingkan jenama jenama pad kat luar sana memang Libresse ni tergolong dalam yang berpatutan harganya. tapi dalam pada berpatutan tu, die berkualiti tinggi lak tu. bukan jenis yang cikai cikai cincai bongcai bak kata mak ;p



Satu lagi sebab kenapa Elia pilih brand Libresse sebab sebagai seorang gadis melayu islam ni saya sangat mementingkan kebersihan dan keselesaan. kalau pad libresse ni mudah sangat nak dibasuh dan kesan kotoran tu cepat tanggal. padnya yang diperbuat dengan kapan bukannya gel seperti jenama lain memang sangat sesuai untuk kita golongan muslim ni. bole digunakan tanpa was was gituww ;p

Sepanjang Elia guna pad dari Libresse ni juga, walaupun selasak mana saya tidur atas katil queen kat bilik tu, atau seaktif manapun saya pecut kehulur kehilir time main futsal sekalipun, bila pakai pad atau panty liner Libresse... belum pernah Elia mengalami masalah kebocoran.. sebab pad dia panjang and coverage dia sangat luas meliputi kawasan yang senang nak berlaku kebocoran tu..

yelah.. badan kita kan ada macam-macam lekuk yang kengkadang tu memudahkan kebocoran berlaku walau kita pakai pad jenama lain yang panjang. tapi kalau yang Libresse punya dia siap ada design yang betul2 fit our body. dengan design yang berbelah kat belakang, tirus kat tengah dan lebar didepan..memang semua keluk tak lekuk dia cover baek punyee lah!..boleh meresap period terus! hehe..kalau nak tahu lebih lanjut, tengok kat SINI



ha... serious wa tarak tipu lu punye!



paling Elia suka produk baru libresse yang ada green tea tu. pergh. memang segar habis rasa. especially dia punya panty liner. buat kita rasa segar and confident nak face the whole day yang busy nih. setahu Elia, fungsi Green Tea ni untuk mengawal bau yang kurang menyenangkan yang mungkin ada pada kita dan buat kite sentiasa rasa kering dan segar. so far dalam beg mesti ada kepingan panty liners libresse buat stock backup. hehehe. yelah... senang dan sangat practical.. mudah untuk kes2 emergency kalau tetibe je dtg bulan or masa aliran haid kat hujung2..boleh lah guna pantyliners

satu lagi last la yang Elia paling suka pasal produk libresse ni sebab dia suka bagi free gifts. hahaha.. you know how us women love our free stuffs an goodies ni kan? hehehe. asalakan ada promotional pack with goodies inside, memang saya akan beli Libresse ni. sebab tu stock pad and pantyliners kat rumah tak putus-putus. tak kira rumah sewa kat Melaka mahupun rumah kt KL ni. setiap tempah dah simpan stock pad. hehe. senang. buatnya "dia" datang buat surprise lak. takda lah nak menggagau lari beli pad kt 7E ;)




so, siapa lagi yang suka ngan produk dari Libresse ni? sape yang boleh certified herself as a regular user of Libresse? meh sini laga laga pipi ngan iolls.. kite leh geng *pappap*


10 comments:

aswa leyla said...

salam akak elia. found u in nuffnang's blogger of the month . congrate . interested dengan tips kecantikan akak yang sampai dapat flawless face . tapi da selongkar blog akak, still xxjumpe entry tu . bleh akak bgkan link . need help bcos muka sye berjerawat. kalau x keberatan akak email dekat aswaleyla@gmail.com pon xpe :)

CIda said...

Salam Elia, saya ada tinggal PM di Facebook Elia. Nanti bila-bila ELia free, Elia check ya.. Thanks a lot.

Montana said...

hai buluh runcing..ehhh jejari runcing..saja singgah mai nampak blogger of the Month Nuffnang..Apa rahsia?share laa..hehehe...Blog memang kemas..sempoi jaa...

ejulz said...

Tahniah blogger Jul 2014

Carlos Santiago said...

dpt tau your blog from nuffnang/. congrats to be selected blog

Nazirah Najib said...

dulu gigi besi ke.haha. bestnya ada instructor sportinggg. best je pi kelas. if free jemput ke blog ye.


nazirahnaj.blogspot.com

Mrs. A said...

Tahniah! kerana terpilih sebagai Nuffnang Featured Blogger for the month of July 2014.
Blogwalking.
I'm a new reader here.

eeqa~ said...

makin lama u makin cantik.. dulu tgok macam bese jee... :)

by the way, I tak pernah gune Libresse.. Asik kotex je sbb penah try brand lain, tak kena lah... mesti tak comfort.. Boleh try lepas ni.. Eyh sat nak tanye, Libresse kapas or gel? Kalo gel, memang tak suke =.=

http://hertheoryherstory.blogspot.com/

Hanni Hannani said...

assalam... me too found out elia through nuffnang blogger of the months. just wanna say congrats ; )

Salmiah Othman said...

wah..tahniah dear...

Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan READY STOCK

Blog Widget by LinkWithin