Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 13, 2014

Alhamdulillah.. simple tapi bermakna


Assalamualaikum dan selamat pagi semua..

pagi ni masuk office tetibe tergerak hati nak check FB yang dah lama tak dijenguk.
sekali buka fanpage, mata terpana kat komen sorang bernama Maria ni..


Alhamdulillah.. biarpun simple je ayat dia, tapi cukup menceriakan hati Elia. nothing makes me happy than to see other people happy.. lagi happy bila kita tahu kita dpt bantu even tak seberapa.

Sorry kalau Elia tak berapa ingat advise mane yang Elia bagi or what kind of problem she had in the past (sbb agak ramai n i couldn't keep track), yang penting sekarang dia dh bahagia and bakal dirikan rumah tangga.. Alhamdulillah.. Allah Maha Besar..

Salam Jumaat semua ;)

1 comment:

Fara said...

yup.. menggembirakan orang memang perasaan paling best!! :-)

Fara
Fara Menulis Tentang..

Blog Widget by LinkWithin