Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 5, 2014

Beli Samsung Galaxy Note 4 dengan harga RM 129 sebulan sahaja!



Dari dulu lagi people close to me knows I am a Samsung's loyal user. Dari Tv, laptop, hard disk and handphone semua nak Samsung. Smartphones pon dari dulu lai Elia dok pakai jenama Samsung ni.

Sekarang yang terbaru dan yang menarik perhatian Elia sekarang, model Samsung Galaxy Note 4. tapi tak ramai yang mampu nak beli sekali kedebukk nak bayar cash untuk miliki hp ni..

Bagi golongan student atau mereka yang ada banyak komitmen lain mesti seronok bila Elia bagitahu ni... ^_^

Sekarang, dengan Sengheng atau senQ Digital Station, korang dah boleh miliki hp Samsung Galaxy Noe 4 idaman korang ni dengan sistem bayaran ansuran! RM 129 x 24 bulan...arrgghhhhh.... best weehh!

Ni sebab Aeon Easy Payment menawarkan interest serendah 1%  saje. kebiasaannye Aeon Low interest rate ni 1.5% tau.. tapi khas untuk tawaran ni, direndahkan lagi kepada 1% je chuoollss.. takde lah sakit sangat nak byar bulan bulan kan?

dokumentasi dengan Aeon Easy Payment ni pon dijanjikan simple dan tak complicated. Plus, leh dapat kelulusan dlm kadar segera.

Apa yang bagusnya bila nak beli hp kt Sengheng ni firstly memang sah sah la kite tahu ketulenan product yang ditawarkan, satu lagi kita bole je gi kat mana mana outlet senQ Digital Station ni untuk test out the Galaxy Note 4 dan merasai sendiri segala special features yang ade kat hp tu macam kecanggihan camera dia yang lebih terang dan jelas dengan adanya 3.7MP kamera depan dengan F1.9 lens, and a 16MP Smart OIS back camera.


Selain dari segala keunikan dan kelebihan model Galaxy Note 4 ni, kalau korang beli kat mana mana outlet Sengheng atau senQ digital station korang akan dapat macam macam benefits. Antaranya,

- Extra 1 tahun PlusOne warranty
- Complimentary Dual Car Charger bernilai RM69
- PWP deal bila anda berbelanja di Seng Heng/SenQ! Korg leh berpeluang utk dapat 8000MAH Battery Bank (worth RM179) and Temper Glass Screen Protector (worth RM109) at RM199 only
- Trade-in program yang membolehkan customer trade in the old/used Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 2, Galaxy Note 3 and enjoy rebate up to RM666

tempat lain takde kan offer camni kan? kan? kan?

sebab tu lah... kalau korang memang dah lama pasang niat nak miliki Galaxy Note 4 ni, cepat cepatlah ke outlet Sengheng atau senQ Digital Station berdekatan.

atau korang boleh layari website dibawah utk maklumat lanjut
  www.senheng.com.my
www.senq.com.my

6 comments:

Azcona Nur Azleah LMF said...

Hai, Elia. Lama dah tak singgah blog kamu, rasanya last saya tinggal komen kat entri awak pakai braces kot? Hihihi...

Ermmm tu la, nak juga Samsung Note 4 ni. Perghhh!

Abang Bear said...

member ada beli samsung ni... kamera memang best... sayangnya diri sendiri baru je tukar hp... so takper lah... karang dia dah jemu dia jual lah murah2

salam kenal

mama amir said...

thanks for sharing...bole la bukan setakat berangan je pasni...hihi

MunSiKettod said...

Good info for me..lama duk pikir nak beli iphone ke samsung..

Muhammad Nizam said...

ermmm utk 24 bulan tu dah jadi 3K lebih sudaaa... time tu pun mgkin dah keluar samsung note 6...

Nami_ said...

Hmm boleh ke dalam islam?

Blog Widget by LinkWithin