Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, December 9, 2014

Shopping dan hadiah



Dulu zaman study or zaman menganggur memang takde masalah la nak gi shopping mall, nak jalan jalan survey barang. masuk dari satu kedai ke satu kedai.. bila penat, stop jap gi makan. then sambung balik shopping or window shopping..

Now bila zaman kerja ni memang masa nak buat semua tu memang limited sangat. lagi lagi bila waktu kerja kita tak normal macam orang lain.. balik kerja dah penat memang ingat nak balik tido je.

bila la masanya nak gi shopping ni semut?

Ni nak cerita kisah benar ni.. baru baru ni Elia dapat kerja and kerja tu memerlukan kasut tertutup yang selesa. masa tu manalah aku nak cari. since kerja pon xde masa nak lari cari kasut nak pakai. masa pon was running out that time.

Walaupun dalam keadaan desperate, tapi kita taknak la smpai terpaksa settle for less. jadi, Elia pon carilah online shop mall yang ada jual barang yang berkualiti dengan harga yang berpatutan


Rakuten.com

masa tengok website dia memang sangat rambang mata.. sebab sekarang ni tengah ada sale. bukan sales biasa tapi siap Rakuten Super Sale lagi!! dengan diskaun up to 87%

Rakuten Super Sale ni akan berlangsung selama 7 hari dari 9 smpai 15 December 2014. macam macam barang leh dapat kat Rakuten ni dari smartphones, fashion, health beauty & home living products.

Lagi lagi nak Christmas ni kan, Rakuten ada Special Christmas Gift Ideas dengan harga yang gile berpatutan..



bayangkanlah, dalam beberapa minit je settle dah masalah Elia. dah jumpa apa yang dicari.. so i bought myself this super comfortable flat from Crocs.



sangat express lak penghantaran dia. tak sampai 2 hari dah dapat.. iolls suke!!


Rakuten ni juga sesuai untuk anda yang nak buat surprise or nk bagi present for that special someone. Boleh juga buat hadiah sempena konvokesyen ke *wink*




bayangkan keseronokkan Elia buka parcel yang siap dibalut. ohhh teruja iolls... macam boxing day lak rasa!






haaaa.. teruja tak? teruja tak??

teruja kan?..

lagi gempak, sekarang ni Rakuten nk bagi korang Rakuten shopping coupon a.k.a RM 20 RaCoupon kepada readers JejariRuncing!!

So bile korang shopping kat Rakuten, jangan lupa masukkan code RAKUJEJARI20

untuk redeem voucher rm20 tu ;)

Brief T&C:
1.       Coupon is valid from 9th Dec2014 (00:00) to 15th Dec 2014 (23:59) only.
2.       Total coupon value is RM20 withminimum purchase of RM120to be entitled to use the coupon. (Does not including shipping fees)
3.       Coupon may only be used once per person.

4.       Coupon is not returnable or refundable upon order cancellation.
- Rakuten reserves the right to make the final decision in case of a dispute.


so tunggu apa lagi? jom shop kat Rakuten!

4 comments:

Anis Diyana said...

cantiklah kasut tuuu

Najib Ariyan said...

bestnya shopping online... dok atas kerusi jer barang sampai sendiri... di negara barat sampaikan shopping barang dapur dan barang basah pun boleh tunggu kat rumah jer... diorang hantar kan... semua online

Aziz Wan Kenobi said...

aslkm... nak tumpang promote blog.. kepada kaki shopping yg berminat dgn gajet/barang2 berkaitan dengan handphone, boleh singgah melawat ke blog hamba ini http://stylomeelogadget.blogspot.com

ungguviolet said...

Best nye shopping....

Blog Widget by LinkWithin