Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 31, 2015

Kakak Gagah Menangis


http://4.bp.blogspot.com/-hF01cYlqJHo/Uv_KmsalOVI/AAAAAAAAQQU/Mt742nIY4wA/s1600/20131026_165812.jpg

Ni cerita 2 tahun lepas. dah lama tapi masih segar di ingatan. bila seorang gadis yang gagah, gila-gila(crack), brutal dan  garang ni boleh menitiskan air mata berharga..


tapi air mata dia bukan lah air mata kesedihan..

but instead its tears of joy... or orang kata air mata kegembiraan ataupun keterharuan




Cerita nya masa ni this girl i tau nak sampai birthday dia. masa tu pulak dia tengah single so xde sape to celebrate it with. so i took her out to go makan at Kulcats Barrio, Subang.



We both makan burger yang ada kat situ. seperti biasa saya mesti order menu yang berasaskan ayam sebab saya tak makan daging. si Az (ya. nama kak gagah kita Az).

masa makan tu takde la apa sangat.

bila dah habis makan tu kami ke parking. ke kereta. masa nak panaskan enjin saya berdrama sikit la.. konon nak gi beli topup. saya biarkan si Az duduk tunggu dalam kereta and saya rush off lari gi kat kedai kek berdekatan dan beli cupcake red velvet yang comel ni.

Comel je cupcakenya. tapi sedap! unfortunetly i forgot the name of the bakery shop where i bought this cute cake (yelah, dah 2tahun kot)


OK Elia, back to your story..

dah berlari berkejaran seindah bunga ditaman, saya pon masuk kereta. muka Az dah pelik.

" you gi beli topup kat celah mana ni? sampai tercungap-cungap. kat kedai belakang ni ade je"

then malas nak kelentong, lagipun dah nak naik semput je berlari tadi.. so i just cut the chase and give the the cake while singing "Happy Birthday"


terus kakak yang gagah dan gila-gila ni boleh terharu terus touching.. then gerimis pon mengundang.. hahahaha...


ototttooo.. chomel je dia nangis.. hahahahaks..

then lepas dah wish, hug n kisses.. kami pun terus ke our next plan..
Haloween Movie Marathon kat OneUtama.


Masa kat screening tu siap akan makanan yang bertemakan Haloween. cool!


 https://lh3.googleusercontent.com/-VHvtXcYEEmM/Vi72hnx5o0I/AAAAAAAAvRE/S9btyLk64cg/s2560/%25255BUNSET%25255D.png

Bukan makanan je, siap ade "hantu-hantu" berkeliaran lagi. dengan kami ni memang tak terlepas la dari peluang nak bergambar dengan "makhluk2" ni...



sapa yang wondering, cerita apa yang kami tengok secara bermarathon tu?

https://lh3.googleusercontent.com/-uBPKWnKMVtQ/Vi72e5sf-mI/AAAAAAAAvQ8/gtUurGbVkzk/s2560/%25255BUNSET%25255D.png

Rigor Mortis, the Second Sight dan Insidious 2.

https://lh3.googleusercontent.com/-u0TGmKzraeg/Vi72kPqe5XI/AAAAAAAAvRM/8oHbHpqviRY/s2560/%25255BUNSET%25255D.png


Overall memang it was a memorable experience. yang buat saya teringat pasal cerita ni sebab tahun ni pon senario dia lebih kurang sama untuk tahun ni




https://lh3.googleusercontent.com/-4Hq7jRXxklw/VjQlBxdP47I/AAAAAAAAvRs/k4f58DwT0nw/s640/blogger-image-1990940149.jpg 

tahun ni pun ada Az dan hantu.. kebetulan? mungkin juga.. haha

Nanti Elia cerita pasal our trip to sunway lagoon last week ;)



1 comment:

Blog Widget by LinkWithin