Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, April 1, 2013

Hari Sabtu dalam sejarah

Sabtu lepas merupakan antara detik-detik bersejarah dalam hidup saya.

Pada asalnya Sabtu lepas ada sesi modul dimana kami kena attend ceramah seharian kt auditorium Uitm. Dah la kami kena ada sana seawal 8 pagi..

Sampai2 dapat tahu rupanya start kul 9.30pagi. Tak lama lepas tu ceramah bermula ramai yang dah start mengantuk dan ada juga yg tertidur pn.

Tapi tetibe bila diumumkan bahwa kami bakal dibawa ke uTeM untuk bertemu mantan perdana menteri kita iaitu Tun Dr Mahathir Muhamad.

Dari mata yg kantok terus terjaga dan teruja yg teramat sangat. Impian utk bertemu idola ku bakal tercapai.

Teruja yang teramat sangat. Masih teringat masa Tun masih menjadi PM kita. Dan ppling teringat masa tun bersara. Masih terasa kesayupan hari tu. Menangis depan tv bila tengok Tun berangkat tinggalkan bangunan perdana menteri kt Putrajaya tu. Sobs sobs..

Sabtu lepas dapat salam bukan saja dgn Tun, tapi dengan isterinya skali. Siapa berminat boleh tengok my keek videos ada byk pasal event Bicara Negarawan Sabtu lepas.

Yg mana berminat boleh search my keek id: elia_jejariruncing





3 comments:

H.D said...

dtg jugak ekk..
xperasan pulak kt dewan tu.. :)

aisya said...

kat ukm 2 minggu lepas.. dapat lah sign beliau.. bersemuka dgn Tun dan isteri.. rasa mcm bermimpi je.. hehe

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Blog Widget by LinkWithin