Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, March 27, 2013

Makin Ramai Artis Berkeek

Teknologi sekarang berubah dengan pantas dan socia media network semakin berkembang dari sehari ke sehari.

Dari friendster, myspace, facebook,youtube, twitter, nuffnangx, instagram dan yang terbaru dan terhangat.... KEEK!

Apa keek tu?
Dia lebih k
urang macam instagram tapi instead of posting pictures, korang post videos.
Duration yg diperuntukkan dlm 36 saat. So sangat senang dan interesting.
Mula-mula saya kenal or dgr pasal keek ni dr keluarga Kardashian. Alaa.. Yg cite keeping up with the Kardashian tuuu..


Diorang yang promote guna keek ni dan sekarang ramai artis2 kat Malaysia ni pon dah mula berkeek.
Mesti best dapat tgk artis kegemaran korang post their latest updates xpn just dgr suara dan aksi2 comel mereka. Selalu tgk kat gambar je. Kali ni dpt tgk dorg gerak2 ckp2 kan best!


Saya pon tak terkecuali untuk try berkeek ni. Saje mengedikss... Since xde masa nak ngadap lappy update blog, atleast bole update keek. Tp rsnya aku lbh byk meroyan dlm keek ni adelah. Hehe..


But i think selain artis, blogger pon patut start berkeek selain dari buat vlog yg pastinya makan masa nk edit2 video. Keek ni senang n raw je video. Very convenience.

So korg yg mana rasa nk try keek ni bole la install app dia from ur phone n start la keeking. Siapa yg dah ada tuuu... Ape lagi..?? Hehehe

ni antara artis2 yang dah ada akaun keek:




























7 comments:

Bro Framestone said...

Apa function benda ini ek elia?

www.broframestone.com

Leen said...

Wah, nak kena register gak la ni.. hehe

Nadia Havez said...

lia, gambar tu tak nampak sobbb~

aisya said...

tak sampai seru lagi nak berkeek ni.. jenis keretapi lambat, tnggu lagi 2 tahun baru nak install kot..

Haha!

veesandii said...

baru saya tahu ... thanks for info ...

huny madu said...

kalau sy takat berfesbuk ngan blog je, twitter pun xde :(

misz sheyla said...

xminat berkeek..tapi suke tengok keek anak tomok...comel gile

Blog Widget by LinkWithin