Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, March 15, 2013

Gumbira tiap jumaat

Dari sekolah rendah, sekolah menengah, masa keje ofis dan sampailah masuk universiti ni. Saya sangat suka hari Jumaat. Dah la penghulu segala hari.

Tapi antara sebab kenapa suka maybe sbb rasa hari nak dekat hujung minggu. Masa sekolah pulak kalau sesi pagi dapat balik awal dan sesi petang dapat gi lewat sikit. Heee.

Dah masuk uni ni plak masa diploma kat Kelantan Jumaat cuti terus. Lagi la suka kan.kan. Kan

Time degree ni.. Lagi lagi masuk sem 4 ni hari Jumaat couldnt get any better than this sebab kelas ada satu je.. So boleh gerak balik KL cpt! Yeayyy!!

Tak kesah lah walau hari hari lain jadual pack camna pun yg penting jumaat free.. Weeee!

Mcm extra half day for the weekend holiday la kan.. Wahh.. Kemain aku excited.

Apa apa pon nk wish korang semua selamat berhujung minggu. Apa plan korang hujung minggu ni? Share la sikit ;p

Wish u all have a great weekend ahead!

P/s: dah lama tak buat segmen blogwalking kan? Haaa.. Sesiapa yg xkemana2 weekend ni dan nk join my segmen. Standby ye.. Insyallah if xde aral melintang sy akan promote blog2 anda if u join my segmen..;)

*harini jadi super rajin lak makeup gi kelas. Tp xcukup rajin utk pakai contact lens. So makeup yg sesuai utk frame glasses ku ini. Xtau la ok ke x. Hentam saje


16 comments:

Kakcik said...

Makcik pun suka hari Jumaat sebab esok lusa tak payah fikir tentang kerja. :)

yang baik Ishak said...

alamak... sabtu ni balik kampung la jauh...ahad sempat kot...
cantik spek... hehehe

yang baik Ishak said...

alamak... sabtu ni balik kampung la jauh...ahad sempat kot...
cantik spek... hehehe

shiedah kamil said...

kak elia buatlah entry psl jerawat tuu hehe

Shana Rosli said...

makin comel la elia ni..


www.shana4ever.blogspot.com

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Lyena said...

Penghulu sgle hari.. ;)

Lyena said...

Penghulu sgle hari..;)

Lyena said...

Penghulu sgle hari.. ;)

aisya said...

siapa tak suka hari Jumaat? Hehe..

Nafisa81 said...

anak2 pun suka...tau tau je ari jumaat...

Nazeha Abdul said...

pun suka hari jumaat..kak elia makin cantek lah

Dkna Abza said...

duk klate hari jumaat memang best giler..

mina-mina ye ye said...

saya pun suka hari jumaat..bila isnin je tgu hari jumaat..hehehe

Ezna said...

sesuai la Ya pakai shawl ni...cantik!!

Ibu Lala said...

Memang pun. Kalau hari jumaat tu kat opis bersemangat wat keje. Hari yg palin x best adalah hr isnin. Tp wiken ni akk hbskan masa kat hsptl je la nampaknye..

Blog Widget by LinkWithin