Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, October 29, 2013

Baru tahu ada pertalian darah dengan Taufik Batisah

Fuhhhh... kemain lama tak update blog ni.. dah bersawang semua siap..

Oppsss... sorry guys..

Oklah.. elia update ye.. nak taip pepanjang mcm malas so pendek2 je la..

Cerita ni masa bln puasa haritu..
As u all knew elia beraya kt Labuan tahun ni kan.. adik elia ada la skali..

Adik yang mana??



Adik yang nilah... yang mcm biskut kejap ada kejap takde tu.. dia adik bawah elia.. umor 20thn.. eh..19 ke.. ehh..ke 20???..ntahlah.. tapi yang penting dia bawah elia lah..

Dia ni busy mengalahkan menteri.. so kitorang jaranglah jumpa.. biasalah anak bujang sorg ni...haritu masa elia balik labuan dekat sebulan tu.. 2hari sebelum raya dia pun touchdown kt Labuan..

Eh... thats not the point.. pointnya kat sini haritu dia tanya elia

"Kak ngah, awk tau tak Taufik Batisah tu sape?"

Dan dengan yakin tanpa berfikir panjang saya pun jawab "kenallah.. penyanyi singapore tu.. kak ngah siap follow die kt instagram kot!"..

Yeeee... walau xde point utk statement last tu tetap nak mention tauu.. hehe

Then dia ckp.. "dia yang mana satu ek? Kwn ajat dok sebut2.."

"Lahhh... yg ensem tu lah.. nape?"

"Takde.. kawan kawan ajat dok ckp muka ajat macam muka dia"

"Hekkk eleeehhhh...." *freeze jap*
"Eee'ehhh... japp.. ehh... adelah" *mula rasa menyesal puji Taufik Batisah ensem*

Lepas tu saya terus usha gambar-gambar Taufik kat instagram dia dan comparekan ngan my bro's pics...

Haahh... korang nilailah sendiri...



Yang belah kiri tu adik Elia.. kanan dia tu taufik... same tak???

17 comments:

Nor Adzwaty Rokkafella said...

sama la...

Mazatul Azura Muhamad said...

salam ziarah.. betul la.. ada iras..

FiQa said...

heeee. lebih kurang kak...
then jawapan dia, mmg ada pertalian darah ke???
hihihi.. ade la jugak iras2... :)

safarina mohd fadzil said...

eh2,, ade same jugak la,, =)

Vee Lea said...

Mmg samalahh! Hahaha. Best gila rupa sama mcm artist ni ._. Btw, Vee tak kenal Taufik ni jadi tak tau mana satu adik akak or Taufik .___. *kirim slm kat adik akak* Hahah :P

myvitaminsadventure said...

Ha'ah laa..ada persamaan di situ. Kembar lain mak ayah ^__^

http://myvitaminsadventure.wordpress.com

Aidashar Abdul said...

ada jugak iras taufik batisah :)

Dina Ibrahim said...

stopped by. done click ur tabung.
now, jom tolong Dina pulak :) TQ

Cik Yaya said...

salam..

hehe ade iras ea? eer...adela jgk sikit2 ^,^

Ogyrozyani Rappa said...

sama la...ade iras hehehee

http://ogyrozyani.blogspot.com

Izyan Masri said...

HAAH LAH. MUKA SEBIJI. TAPI ADIK ELIA VERSION MUDA SIKITTAUFIQ MUKA MATANG.KIHKIH

Izyan Masri said...

TAJUK ENTRY BUAT GEMPAK JE XD

attyfir said...

Rasanya ensem lagi adik u,

Fariha Abdullah said...

amboi...tajuk wat gempak je kannnnn...huhuhu3

feel free to bw at my blog k
http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/tlctop-leaders-circle.html

Akeyla Azmi said...

eh ha'a lah!!!
sama hahahahaahah
kirim salam dkt adik kak elia eh eh hhihihks

nurbazilahzakaria said...

samee :)

nurdani said...

nampak sama

Blog Widget by LinkWithin