Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, November 28, 2013

An indeed a busy day




Naik gila kami ni dibuatnya bila makin menghampiri musim final. tinggal lagi kira-kira sebulan je lagi kami bakal menduduki ujian akhir bagi tahun akhir kami di sini.

wahh.. pejam celik pejam celik dah sem akhir dah aku ni..  dah part 5 dah.. dah nak practical dah sem depan.. perghh.. cepatnya masa berlalu..

tapi agak hectic la masa ni.. semua assignment dah nak kena submit dalam masa terdekat.. masa nilah lap top nak buat hal pulak kan.. sabooo je la..



Selama belajar kat Kampus Bandaraya Melaka ni, dah masuk sem 5 ni barulah teringat nak bergambar kat kawasan luar bangunan kampus kota ni hah.. kalau tak memang takde langsung la kan..






kebetulan masa nak ke bangunan Graha semalam terserempak dengan my former lecturer. Miss Shahitul yang pernah ajar saya Statistic. masa mula-mula masuk kemain garang. lelame jadi makin baik dan endup dia dh macam kawan lak. she's sweet, kind and friendly. tau-tau je dia dah nak kena transfer pergi Kampus Alor Gajah and masa saya jumpe dia tu dia tengah nak angkut barang utk pindah... waaa.. kebetulan jumpa.. pastu miss belanja air bliss ni.. wa.. pesal miss sweet sangat nih?




oh ya..  balik dari kelas yang panjang dan memenatkan tu, tetiba rasa ceria je sebab dapat parcel dari Hishop! yeayyy.. my stuffs dah sampai..  kemain besar kotak dia kan...



macam biasa, setiap kali order barang dari Hishop ni kita akan dapat voucher. bukan satu... bukan dua.. tapi 3 keping voucher pembelian.. best2!



:: Dr. For Hair Placenta Clinic Shampoo 500ml :::
::Jope O2 Revive Tonic (120ml)::

Nilah antara barang yang Elia beli dari Hishop ni... tapi sekali tengok ada free gifts lagi tau!
siap diorang bagi 2sets of korean's face mask.. weeehuuu.. terbaik dari ladang..

disebabkan jadual kelas yang sibuk dan cuaca yang tak menentu kat Melaka ni, kondisi rambut dan kulit kepala saya macam makin teruk. macam-macam produk rambut dah guna tapi sama je hasil. rambut semakin gugur, rapuh dan kulit kepala berkelemumur. oleh itu, Elia beli tonik dan shampoo rambut untuk memperbaiki dan melebatkan rambut saya balik.


shampoo dia sangat sedap bau dan tak bau chemical sangat. bekas dia besar so memang boleh tahan lama. lepas shampoo dah keringkan rambut elia spray kan hair tonik tu kat kulit kepala pastu urut2 kan sikit.
lepas pakai hair tonik tu kulit kepala terasa sejuk je. best. very refreshing. kulit kepala pun dah kurang gatal2





selain dari set rambut, Elia juga tertarik dengan set penjagaan kulit muka by Dr.Murad ni. set percubaan dia sangat lengkap. disebabkan Elia ada masalah liang roma yang besar, so saya amik set Perfect Pores Control ni. dalam ni ada pencuci(cleanser), T-zone pore reducing gel, moisturizer dan exfoliating masks.


                                       :: Murad Pore Perfection Starter Kit (30 Days Supply)::

*EXCLUSIVE untuk my readers, HiShop akan memberikan baucer tunai sebanyak RM20 ke atas sebarang pembelian melebihi RM99(termasuk barangan promosi skali!). Boucer ni SAH SEHINGGA 30 NOVEMBER 2013.
Voucher code : JEJARIHS

jangan lupa subscribe Hishop's newsletter untuk more special offers

dan jangan lupa "LIKE" FB fanpage Hishop 

4 comments:

ctzulaiha ismail. said...

salam perkenalan ;)

ctzulaiha ismail. said...

salam kenal

Liniey Nor said...

Assalam..liniey singgah sini.. ada masa jemputlah singgah blog kitew

http://iamliniey.blogspot.com/2013/11/berwajah-baru-sudah.html :)

Rubina Yunal said...

Salam Elia, been reading your blog for years :) keep it up and all the best for your finals!

p.s. May I suggest produk Nutri M for your hair problem? It's 100% herbal and it works insyaAllah. Boleh tengok di www.facebook.com/nutrienterprise. Hope it helps :)

xoxo
Rubina

Blog Widget by LinkWithin