Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 29, 2013

Kotak comel dan bunga ikut personaliti diri

I don't know bout u'olls but kalau Elia gi shopping.. for toiletries especially,&nbsp;kalau barang&nbsp;tu ada free gifts or goodies memang laaaju je tangan ni mencapai benda tu.. because for me, it gives us more value for our money la kekdahnye.. huhu.. padahal memang pantang ngan benda-benda free ni.. huhuhuuu >_<

baru-baru ni Elia gi shopping barang dapur sekali dengan toiletries, cam biasa elia aim nak amik my favourite panty liner. luckily Libresse ada bagi this cute box. memang pucuk dicita ulam mendatang la kan? hehehe.. dah la memang my choice of pantyliner punya brand, dapat free gift, the free gift tu comel dan multiusage lak tu!memang terbaiklah!

balik umah, ingat dapat tin comel ni je.. rupanya dalam tin ni ada benda best yang lain..

this pack of 32 pieces of pantyliner ada pamplet for personality test..
bukan normal personal test, tapi test untuk kita figure out what kind of flower we are..
hehehe.. tak pernah terfikir kan kita ni jenis orang yang macam mana.. bunga apa yang best represent us?

So, Elia pon ambil pen dan mula menjawab soalan soalan&nbsp;dalam personality test ni.. hehehe.. cepat cepat jawab, sebab nak tahu jawapannye.. hehehe >_<


lepas dah jawab tu Elia pon bulat-bulatkan jawapan.. dan akhirnya segala misteri telah terurai...

jeng... jeng.. jeng..

*hahaha.. poyo lak ngan sound effect bagai*


Waaa..... so Im a Romantic Rose! *wink2*
waaahhhh... best gile.. excited.. memang sessswaaiii sangat la bunga ni dengan Elia. sebab memang tak dinafikan I LOOOOOVVEE ROSES!
yg bestnya dia ckp I have a romantic side*wink2*heheheh.. kipas-kipas diri sendiri plak kan..
lepas dah tau pasal diri sendiri, masa untuk ajak kawan-kawan buat personality test ni.. pastu bila dorang dah dapat tahu ape resultnye.. masing-masing ketawa. pastu snap pic upload kat instagram masing-masing.. huhuhu..
bila fikir balik, macam kebetulan dan lucky sangat kotak tin serbaguna yang Elia dapat ni pon yang jenis "Romantic Rose" punya... sebab dia ada banyak jenis dan pattern. so memang lucky gila la dapat kotak yang memang my type.. hehe

so korang kalau nak tau what type of flower you are, try la get yourself the Libresse's&nbsp;pantyliner and do the Flower Personality Test. pastu suruh kawan-kawan korang buat sekali. serious best! heheeh..Kalau belum sempat dapat Tin nih, cepat2 lah gi https://www.facebook.com/LibresseMalaysia untuk buat test to see what flower you are! &nbsp;serious fun beb! heheeh..
on a serious note, I rasa mmg kena lah yg libresse collaborate dgn local female designers to create designs untuk tin yang kiutmiut tu hehe. Sbb para designers are real women from the community who came up with the design of each flower that represents our personality. Ni mmg berbeza dan meaningful lah berbanding ngan free stuff yang I selalu dpt masa shopping hihihihi…
*p/s: buat para para boyfriend yang nak tau bunga apa yang sesuai nak bagi kat girlfriends korang, bole lah suh gf korang buat personality test ni.. tak pon korang post kat instagram bagi boyfie korang tau.. hehehe.. Nampak tak permainan die? ;p





* pandai je dia amik hati with my fav kind of rose. Macam tau tau je kan.. haaa.. korang ape lagi.. lets discover what type of flower are you

8 comments:

Emy Omar said...

Comel kan kotak tu..boleh buat koleksi

Fariha Abdullah said...

salam...sy bw sini...jom2 join segmen salam kenal di blog sy jommss....

http://farihaabdul.blogspot.com/2013/11/segmen-salam-perkenalan.html

Amoi Farah said...

Cantikkan box nie me pon semalam beli terjumpa harus la beli dah la suka kumpul kumpul mujur pantyliner tu favorite so tak membazir la beli dapat box and liner sekali..

orench ladee said...

Hehe..last part tu menarik..boyfie suh gf wat personality test ek..hah..neway, salam perkenalan :)

Salmiah Othman said...

nice blog..salam perkenalan..:)

Pengedar Shaklee Terbesar Di Kuching Dengan READY STOCK

Fariha Abdullah said...

comelnya kotak tu..

Islet Zairol said...

Pernah nampak kat shopping complex..just wonder what is inside..oh..panty liners..nice..gud strategy marketing...

Akeyla Azmi said...

Ha;a, qila pon dapat rose.
Tp bila buat balik dapat lily lah ape lah ahaha

Blog Widget by LinkWithin