Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 20, 2013

Mengimbau kenangan bersama John


Diam tak diam sekejap je dah masuk sem akhir saya belajar degree ni. tahu tahu dah nak praktikal dan nak habis dah belajar. lagi kira-kira sebulan je lagi tinggal. 

hectic memang hectic musim sekarang ni. test berderet dan masa ni jugalah nak kena buat presentation dan submit semua report dan research... fuhhhhh

tapi dalam kesibukan ni terkenang semua kenangan kat kampus KBM ni.

baru-baru ni kan Elia ada cerita yang lecturer kami ada sorang yang sporting ni kena transfer gi kampus Alor Gajah kan?

kebetulan haritu going though my old pictures and i found gambar-gambar masa kami part 3. time kelas QMT masa hujung sem tu. masing-masing lepas buat presentation. 

lecturer kitorang yang miss Syetul tu kata nak buat makan-makan sikit..

sekalii....

Papa John's kauuuu



semua muka bahagia je nak bantai makan pizza.



sebenarnya dalam kelas miss Syetul ni sangat strict tau. mula-mula kitorang memang takut tiap kali kelas dia. kalau tak bawa buku teks je kena denda bayar RM1, tak bawa kalkulator pon kena denda bayar sehengget. rupanya dia kumpul dui denda tu untuk buat makan-makan utk kitorg. yg selebihnya tu miss topup pakai duit poket dia sendiri... so sweet kan?



gadis comel n molek yg cute buat peace berkurung merah tu la lecturer kitorang tu..



nyummmmeeehhhh





kebetulan haritu pakai ada tema hitam putih pulak kan...



haaaa... nilah dia miss Shahitul a.k.a Syetul tu ;)



















bila tengok balik gambar-gambar budak kelas terasa plak betapa cepat masa berlalu. how fast the time flies. rasa macam baru je masuk belajar. now dah nak habis dah. doakan Elia dapat menjalani segala kesibukan dan kegilaan ni dengan tenang ya...


kelas kitorang memang ada berapa kerat je kaum Adam. selebihnya semua kaum Hawa.. 

biasalah zaman sekarang ni we gegirls yang banyak conquer the world.. haha.. Girl Power!!!

Speaking of girl power, Libresse sekarang ada bagi table Calendar 2014 yang cute dan interaktif bila korang beli promotional pack Libresse. dalam calender tu jugak ada boucer deals daripada Women in Business yang di-featured kan dalam kempen Shine On Libresse. 



Untuk dapatkan promosi atau more deals, anda perlu scan QR code yang terdapat kat kalender tu . korang kena check out macam-macam special deals dari usahawan kat Shine On website tu. The details of the deal be available online starting January 2014!. Tunggu ape lagi?? Visit the hypermarket/supermarket to get the promotion pack!



5 comments:

Cetul^ La La said...

yeaayyy... dah beli. hehehehe.. thanks bgtau :)
sy mmg garang. kikiki :p

Akeyla Azmi said...

sedapnya pizza T_T

Cr. Siti Hazreen Shahrom said...

tak pernah lagi makan pizza ni ;)

noly anna said...

salam. nnt free singgahla ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com

Elia Si Jejariruncing said...

@Cr. Siti Hazreen Shahrom : sedap pizza dia. cuma kering sikitlah

@Akeyla Azmi : sedap sedap sedap.. trylah nnt

@Cetul^ La La : miss garang mula2 je, lelame jd sweet like cotton candy..huhuh ;)

Blog Widget by LinkWithin