Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 30, 2013

Good luck for final exam!

Salam semua.

Harini ramai pelajar IPT sedang menduduki peperiksaan akhir semester. Termasuklah empunya diri ni. Tapi paper saya start esok.


Kalau pergi tempat makan yang buka 24jam memang skrg ni penuh dengan students yang sedang duduk mentelaah buku. Yelah, nak exam dah kan



Harini ada beberapa yang dah start ada paper exam. Selalunya 1st day ni paper mcm english kan kan.. teka je. Taktau la betul ke x. ;p




As for me, my first paper tomorrow would be paper Research Methodology. Wish me luck k. Doakan Elia bole jawab semua paper dengan tenang. Lagi lagi ni semester akhir for my degree course sebelum Elia start ber-practical sem depan.




Dikesempatan ni juga Elia nk wish pada sesiapa kt luar sana yang about to sit for your final papers like me, to do your best and good luck! Elia doakan korang semua dapat jawab dan pass with flying colours.. weee!!



tak dilupakan juga, special thanks to bondaku.. oh bondaku si ikan kaloi.. ehh.. silap silap.. special thanks to my lovely Mom, a.k.a Mak Lady sebab sudi teman anak dara dia study sampai kul 2-3pagi kat kopitiam. siap ada sesi tunjuk ajarku sifu lagi.. so sweet! love u mom! love you to the moon and back!



P/s: tak sabar rasanya nak habiskan finals dan degree ni. Boleh terus fokus kat perkara lain yg masih dlm perancangan ni ;)


6 comments:

nana kimie said...

gudluck elia:)

Elia Si Jejariruncing said...

@nana kimie : tq so much dear ;)

Priya Mahalakshmi said...

Is that your mother in the last picture? I taught you edited your picture to look old, as you both looks like copy pasted. Seriously, damn alike :)

All the best Elia.

zara may said...

I love your blog
followed
http://minimaysi.blogspot.co.uk/

Liniey Nor said...

wah2 siapakah jejaka itu?hihi.. haaa nak menang handphone tak?? meh join giveaway ni http://iamliniey.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html :)

monsterr said...

gudluck !
muka mak dgn anak sebiji sejebon hehe comel

singgah blog aku sayamonsterr.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin