Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 28, 2013

Study sambil melantak

 Hai.. First paper untuk final sem ni dah nak dekat..
Konon duk rumah tak boleh nak study. katil empok sangat katenye

asal masuk bilik je tido. masuk bilik je tido. tido je masuk bilik. 

awak dah la memang kaki tido ;p


So kena keluar. study kat luar.

bila dah study kat luar tu..

Konon ingat pesan Dr. Fadhilah Kamsah, kalau perut kosong study pon susah nak fokus.

jadi sebelum isi otak, kenalah isi perut dulu..

konon =p




First stop gi pekena Moo Cow. selama bertahun Moo Cow ni wujud, 
tak pernah lagi saya terdetik nak try. asyik dengan Tutti Fruitti je.

hasil pujukan orang tu yang sememangnya suka dan tengah mengidam yougurt ice cream Moo Cow ni, diturutkan jugak lah. tapi seriously memang sedap la benda nih.. harga pon not bad. much cheaper la compare with TF tu ;p




machamm chomell je.. 
macham chomel je...
deco lembu kat belakang tuh. 
macam dia usha kite lak




lepas dah puas ber-sweet cravings, teringin nak pastries lak. 
haaa.. 
hakak ni memang suka pastries ni. buat minum minum petang ni kan..

kat tempat yang saya pergi tu ada promo 4pcs for RM4.50.. Sedap lak tu pastri die

sambil study, sambil mulut menyuap pastry.. 

sambil menikmat angin petang..

perghh.. nikmat seyhh!

tak puas makan time study, balik tu sempat bungkus lagi a few untuk kudapan.. hahh kau!


Dah malam tu, sebelum balik dinner plak.

tried this one western restaurant. makanan dia ala hotel 5 star gitu. tapi price dia not bad. tak mahal mana pun. affordable la. disebabkan saya still kenyang melantak pastries je siang tu, malam makan appetizers je.





I tried the soft shell crab. not bad the taste. harga my dish was about RM 11 and the chicken breast was below RM 30. so ok la kan?

jap.. japp.. Elia, sekarang ni kau nak study ke nak melantak? haisshh..

dugaan.. dugaan.. patutlah badan makin naik. melantak je keje.

hehehe.. biarlah. janji bahagia. ye dop ? ;p

3 comments:

nanakimie said...

comelnya moo cow tu :-)

Akeyla Azmi said...

Moo cow!?!!
Nyummm sangat sedapp hihihih.
TF mahal lah T_T
Heheheh. Study kak elia jgn lupa tu hhuhuhu :D

Elia Si Jejariruncing said...


@nanakimie :tulah..comel gile deco die ;)

@Akeyla Azmi: tulah.. haritu mkn Tf kena smpai 25++ . dah mcm mkn main course lak ;0

Blog Widget by LinkWithin