Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, September 1, 2014

Serius Comel Budak Kecik Lelentok Ni!


Assalamualaikum..

Selamat bekerja pada chuolss..

mana yang masih rasa "monday blues" lagi or bosan kat ofis tu,
sebelum start buat keje meh layan video ni...

Haritu ada kat satu restoran ni Elia terperasan budak comel ni yang sleepy and terlentok2.. huhu.. comel gila.. jom layannn




Ololooo..Comel kan??

mesti tersenyum je tengok budak ni kan?

haaa... dah.. dah.. jangan sengih macam kerang busuk.

kang orang sebelah pelik.. dah.. gi sambung keje balik!

hehe.. selamat bekerja semua!

hope video tadi dapatlah ceriakan hati korg ;)


10 comments:

DYatie said...

Mesti terhibur mereka yg terpaksa bekerja hari ni. Yt odw balik ke pangkal jalan. Esok start keje.

Happy walker said...

long time no see, remember me?


Regards,
(A Growing Teenager Diary Malaysia)

Shakirah Rosli said...

comel...dan lawak. haha
btw, hai kak, i've found you on bloggerati on nuffnang. Well, thought you were so awesome ! Goodluck :D

Elia Si Jejariruncing said...

Selamat bekerja ye.. huhuhu

Elia Si Jejariruncing said...

Oh..yeke? How sweet! Thank u darling.. Jemput rajin2 la singgah lagi ke blog kite ye ;)

eamy milea said...

comel..hehe.. :)

saya peminat elia.. :)

Hawa Wati said...

haii...

Elia sgt tabah. semoga terus success

Feel free to visit here

http://vitalicious2u.blogspot.com/

Nur Razali said...

hai elia, salam kenal ;)

comelnye..terus segar mata nie, hehehe

Akmal Rusydi said...

Gelagat budak2 memang mencuit hati..nak marah pon x jadi..

Nur Razali said...

comel sgt ;) my bbb boo kalau da mngntuk sgt tido berdiri pun boleh dlm kete..hehehe

feel free to visit my belog
http://cahayavitamin.com

Blog Widget by LinkWithin