Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, October 18, 2014

Cabaran Chipsmore

Lama tak menaip kat blog ni.. ntah kenapa makin liat jejari ni nak menaip.. makin lama makin liat. Bukan tak ada idea.. so many events happening around me. Infact, too many sampai tak terupdate blog kesayangan ni.

Gambar berlambak lambak dok trperap dalam phone and memory card camera. Video toksah cakaplah.. tapi kadang2 masa tu tak mengizinkan..

Hari hari ada je perkara yang Elia rasa nak share tp ntah kenapa tak trluah pulak bila nk menaip tu.

Cehh.. cite macam bajet bajet everyday ada something exciting lak happening in my life kan.. takde lah. Its all in your mind and depends on how you see things.

Kalau kite optimist, even benda simple pon kite boleh enjoy doing it ;)

As simple as makan biskut Chipsmore! Hehe

Huh?! Kenapa Elia cakap makan Chipsmore pon leh enjoy?

Haa.. tu yang korang tak tau tuuu

Kalau korang nak tahu, Chipsmore ada buat this fun challenges untuk korang yang sporting, sempoi and ohsem ni tau..

Its called 'Chipsmore Dont Do it Unless You're Awesome' challenge.

Cabaran2 ni khas buat orang2 yang cool n ohsem je. So my readers memang sesuai sangatlah nak join. Hehe (kipas skit;p)

Bukan susah pon. Just register then pilih antara 3 caraban yg korg rasa leh buat, tengok demo, gunakan akal sekretif mungkin n record. Pastu submit. Simple~!

macam yang Elia buat nih



Setiap user boleh submit satu video utk setiap cabaran. Nak join kesemua cabaran pon nohal tp setiap org hanya layak menang 1 hadiah setiap cabaran saje.

Contest period : Oct 15 - Nov 15
Closing for submission : 15 Nov 2014

Video xyah pjg2. Dlm lbh krg 15-20 saat pn dh cukup. Tp xbole guna sebaeang video editing software tau!

Peserta mestilah brumur lebih 15 thn n mendpt kebenaran dr parents utk submit video ni.

Haaa.. menarik kan? So ape je cabaran dia?

1. Reka handshake korg yang paling ohsem
2. Perform a dance routine based on step yang ditunjuk kat demo video
3. Buat kerja2 rumah dgn gaya paling cool n ohsem

Top 50 video dgn views paling banyak akan brpeluang dpt hadiah-hadiah ni :

* Hadiah Utama X 1 pemenang/challenge : Playstation 4 + bekalan Chipsmore selama 1 tahun
* Saguhati X 2 pemenang/ challenge : Asus Fonepad + bekalan Chipsmore selama 1 tahun


Jadikalaunak join, lawatilaman web Chipsmore ni: http://www.chipsmore.com.my/awesome/


Selamat bercuba!


2 comments:

azimah mohd zainuddin said...

Good luck kepada sesiapa yang nak mencuba !

http://www.lovehutladyvitamin.com

Ratu Nutrisi said...

wah... hadiah chipsmore setahun! syookk!!

Blog Widget by LinkWithin