Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 9, 2016

Rutin pagi dengan Olay Miracle Duo untuk tampak muda


Assalamualaikum...

ada satu teka teki..

Apakah yang sentiasa meningkat, tak pernah menurun even how bad we wish?
dan setiap kali ia meningkat, garis-garis halus dan kedutan makin bertambah?

haa.. jawapannya --- USIA!


Elia pun kadang kadang macam tak percaya je umur dah masuk 27. 
Rasa macam sweet 25 je lagi. hahaha..
how we wish we are forever 25.. hmmm

but macam teka teki tu cakap, ia takkan menurun atau berhenti walau camne pun kita harap.
So bila umur makin meningkat, makin banyak la perubahan fizikal yang kita akan nampak dan perasan.


Dulu kulit muka Elia memang simple dan senang nak dijaga. Jarang bermasalah atau tumbuh jerawat. kalau ada pun masa datang bulan. lepas abis tu hilang lah.

kulit muka pon sentiasa nampak lembab, tegang dan fresh je. walau tak banyak pakai produk muka.

tapi bila umur dah 27 ni, kulit muka dah mula nampak dull. tak fresh, nampak tak bermaya dan kulit dah tak setegang dan anjal macam dulu.


One day Elia tanya nasihat my aunties. memang Elia rapat dengan mak cik mak cik belah Mak. memang kitorang membesar sama dulu. Dorang suggest guna Olay. memang Elia dari dulu perasan produk olay dulu sentiasa ada atas meja solek diorang. masa tu packaging lama. ingat lagi.

Dia suggest Elia cuba produk baru Olay Miracle Duo ni. Katanya even first time pakai pun dah boleh rasa different dia.






Ni set Olay Miracle Duo yang terdiri daripada Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence dengan Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream



Miracle Boost ni untuk digunakan selepas kita dah cuci dan toner muka. 



ia ada Skin Energy Complex yang berfungsi membuatkan kulit korang lebih bertenaga dan menguatkan kulit dan bagi korang nampak flawless.


tektur dia memang mudah serap 


tektur dia memang mudah serap dan kena guna sekali dengan krim siang Olay Regenerist



lepas dah sapu Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence kat muka, sapu pula moisturizer  ni. 
fungsi dia untuk memperbaharui lapisan tektur kulit dan mengecilkan pori.

krim ni jugak boleh kurangkan garisan kedutan dan memberi kelembapan pada kulit

bagi kulit kita jadi radiance dan anjal giteww


tektur dia best dan tak melekit. paling best bau dia.. perghh!! wangiiii


bila pakai selalu memang kulit akan nampak lebih radiant dan berseri




Tadaaaa… kulit terus nampak segar dan tegang walau dengan sapuan pertama! Takperlu bantuan make up atau filter camera dah.. Kalau kerap pakai dan konsisten, insya Allah kulit dan wajah korang akan Nampak muda remaja je selalu ;)

Layarilah website mereka di sini untuk more info ;)

https://www.everydayme.com.my/olay


posted from Bloggeroid

1 comment:

ayunie ramli said...

Lamenya kak ya tk update blog :) elok jugak nmpknye cream ni

Blog Widget by LinkWithin