Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 2, 2017

Time Square dan Sweet Chat



Entri ni berhabuk, bersawang dan berlabah-labah dah pun kat sini. 
godek punya godek draft posts, terjumpa gambar gambar ni. 

gambar masa kitorang buat girls day out ke Times Square. all gegurls je. no boboi allowed! haha




punya lama gambar ni sampai tak ingat bila and ape tujuan sebenar kitorang ke sana that day. nak kata shopping macam kitorang takde pegang pape plastik bags lak. nak kata gi tengok wayang, rasanya tak ingat pulak ade tengok wayang kt TS berempat.


yang pastinya, saya ingat kitorang ada stop by to have tea time kat restoran Sweet Chat ni.




punya lah lama cite ni.. sekarang pun memang dah tak 
wujud dah sweet chat kat TS. so takyah la susah susah nak cari.. tehee





masa ni kitorang hi-tea kat sni


air ni nama mojito strawberry kalau tak silap




masa ni tengah femes durian crepe.. so kitorang pun excited la meng-order




masa ni ntah lawak apa lah si minah ni sampai nanges2 gelak



dah kenyang.. mulalah jadi kanak kanak riang.. walau diri dah tak berapa nak kanak kanak ;p


1 comment:

Jocelyn Lum said...

It's so fun to hang out with the people we are so comfortable with.
Kamu post gambar-gambar yang sangat gembira:)

https://holajoys.blogspot.my/

Blog Widget by LinkWithin