Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 9, 2017

Creative Presentation - Tema Pilihanraya


Assalamualaikum...

Bila dah kerja ni rasa rindu pula zaman belajar..

Bila sebut zaman belajar or zaman jadi student ni, 
masa sambung Degree lah paling best sekali
Rasa bertuah sebab dapat sambung belajar degree kat kampus bandaraya Melaka (KBM)

saya tak tahu la kalau kat kampus lain macam mana culture dia. tapi kat KBM memang best sebab famous dengan culture "creative presentation". bukan untuk budak subjek Human Resource je.. tapi student course lain pon ada buat creative presentation ni..

memang best, menarik dan terbukti senang nak ingat apa yang di-present bila time nak jawab final paper.. pada siapa yang tak faham ape Elia maksudkan dengan creative presentation ni sila refer entri saya yang sebelum ni ye.. hehe









antara creative presentation yang menarik dan yang sempat dirakam masa presentation bertemakan pilihanraya. jom layan gambar!




satu kelas dihiasi deko ala ala election. siap promote calon-calon pilihan raya..


setiap "calon" akan "berucap dengan propaganda masing masing".. propaganda tu is the content of their presentation 



dalam pada presentation, ada juga game yang dimainkan melibatkan classmate lain

tak ingat dah ape yang lawak sangat tu.. hehehe

muka "calon" serious je present.. taktau la btul serious ke cuak sebenarnya





lepas dah semua calon "berucap", masa untuk participant mengundi...


siap ada kena calit cat lagi.. macam election betul lak ;p

ni logo parti yang bertanding



siap ada sepanduk bagaii



bila semua dah vote, masa untuk kira undi.. our lecturer yang akan kira undi satu persatu dan umumkan calon yang menang..


memang harmoni dan happy je masa zaman belajar kan?/ haishhh... how I wish we can go back to that time.. haha.. dream on jelah Elia oiii..



papepon memang sweet memories la time study ni... 

p/s: Rasa macam tak sabar lak nak tunggu next REAL election ;p

No comments:

Blog Widget by LinkWithin