Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 4, 2017

Manisan kat Ben's


Assalamualaikum...

Sedang leka dok belek-belek blog yang dah berhabuk bersawang ni.. terjumpa gambar-gambar dalam draft. dah upload tapi lupa nak post..

jadi,.. 

layan jelah gambar-gambar time me and my girls satisfying our sweet tooth kat Ben's Bangsar..






Masa ni memang tengah rambang mata. tak tau nak order apa



sementara menunggu order siap, apa lagi pompuan nak buat kalau bukan selfie?



Disebabkan tujuaan asal datang Ben's ni bukan untuk makan makanan yang berat. kami pilih makanan dan minuman manis. masa ni pun petang.. ala ala hi tea.. cehhh.. konon!





So sorang satu pilih milkshake vanila, 
chocolate and oreo kalau tak silap lah.. semuanya sedap!


kek pon kitorang ambil 3 jenis. saling merasa sorang sikit..

sebelum makan kite pose dulu ;p




antara tiga-tiga kek, ni paling sedap.. lemon apetah namanya.. lupaa!





Red velvet dia ok.. so so la..

yang ni rockie ape tah nama dia.. pon boleh tahan rasa dia


oreo milkshake dia memang sedap sampai kemain lentik lagi my thumbs up ;P







Gendang gendut tali kecapi...
Kenyang perut, senang hati ....


all of us having our sugar rush.. sume ting tong dah lepas tu 






No comments:

Blog Widget by LinkWithin