Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, January 3, 2017

Tidur setiap malam tanpa risau dengan Olay Miracle Duo




Bila umur dah meningkat naik ni.. semua penjagaan diri kita kena step up a notch..
kalau dulu kita ambil sambil lewa, sekarang tak boleh dah.

Kalau nak kulit cantik, bukan waktu siang je kena jaga..

malam pun sama!


Kalau dulu nak tidur tu.. nak tepek bedak sejuk pun malas. 

Now bila dah makin tua ni. bila perasan kulit macam dah tak moist and tak segebu biasa, mula la jadi insecure. Malam pun nak kena tepek something kat muka.



dan 2 produk ni lah jadi jawapan segala insecurities 


setiap malam, lepas mandi, cuci muka berus gigi semua...

saya akan gunakan khidmat #MiracleDuo dari Olay Regenerist series ni



lepas dah cuci muka dan letak toner, saya akan sapu serum atau Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence ni kat muka. 
tekstur jernih dia sangat refreshing dan akan absorb cepat dalam kulit kita.. Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence ni penting untuk nak mempercepatkan penyerapan nutrient kat kulit kita






lepas tu sapu Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream dia pulak..


night cream ni akan plump dan anjalkan kulit kita disamping melembutkan tektur kulit.


bila pakai selalu memang kulit akan nampak lebih radiant dan berseri







sapu pada kulit muka dan boleh focuskan kat bahagian mata dan tempat tempat yang start nak nampak saggy tu



best tekstur krim dia memang light dan tak melekit.



lepas tu... 

steps paling mudah dan favourite, 



just take your beauty sleep






bangun bangun pagi kulit korang akan rasa segar dan lembab je.. best!



So, apa tunggu lagi? dapatkan Olay Miracle Duo series cepat 

For more information, check out their website 


and let the Olay Miracle Duo works their magic while you sleeps!

1 comment:

mizzura said...

haha..kelakar la gambar last tu, sampai tertidur..asalnya baru nak komen..muka makin cantik mulus..

Blog Widget by LinkWithin